Kira Hagi l-a cucerit definitiv pe fiul cântăreței Nicola. „Mă bucur de chimia dintre noi”

Kira Hagi, fiica în vârstă de 25 de ani a lui Gică Hagi, este actriță și face un cuplu de excepţie pe scenă cu Jonathan Alexandru (26 de ani), fiul cunoscutei cântărețe Nicola și al compozitorului Mihai Alexandru.

25 ian. 2022, 14:03
Kira Hagi l-a cucerit definitiv pe fiul cântăreței Nicola. „Mă bucur de chimia dintre noi”
Kira Hagi l-a cucerit definitiv pe Jonathan Alexandru

Kira Hagi l-a cucerit definitiv pe fiul cântăreței Nicola. Cei doi împart scena de aproape trei ani și sunt protagoniștii piesei „Martha și George”, la Teatru Nottara.

Kira Hagi l-a cucerit definitiv pe fiul cântăreței Nicola. „Mă bucur de chimia dintre noi”

Jonathan Alexandru are doar cuvinte de laudă la adresa fiicei lui Gică Hagi şi a dezvăluit că există o chimie între ei pe scenă. „Ne-am cunoscut prin Filip Ristovski, regizorul și prietenul nostru, care este și un actor bun. Ne-a format pe amândoi. Pe Kira, înainte să plece în America, iar mie mi-a fost profesor de actorie la Conservator. Da, mi s-a întâmplat de atâtea ori să uit textul. Au fost momente în care a trebuit să improvizăm, dar cred că acestea sunt cele mai valoroase întâmplări pe care le întâmpini pe scenă. Pentru că asta îți dezvoltă latura actoricească. De certat nu ne-am certat niciodată. Păreri diferite mai avem, dar cădem la comun de acord. Kira face mereu gesturi prietenești, cu toți oamenii. Este o fată de admirat. Mă bucur pentru chimia pe care publicul o observă între mine și Kira. Asta ne ajută să jucăm mai asumat și cu multă lejeritate. Iar în afara scenei suntem și rămânem prieteni foarte buni”, a spus Jonathan Alexandru pentru Playtech.

Ce mașină conduce Kira Hagi și cât valorează bolidul. Fiica „Regelui” este o şoferiţă-model FOTO

Tânărul actor a dezvăluit că voia să devină fotbalist și a transmis că îl așteaptă pe Gică Hagi la piesele lui de teatru. „Văd un viitor strălucit pentru Kira. Crește din ce în ce mai mult, o să ajungă o personalitate foarte influentă. Este o bună actriță, am avut de învățat de la ea în acești aproape trei ani de când am început colaborarea cu ea. O văd pe marile ecrane, are potențial, i-a dat Dumnezeu cu carul. Pe lângă asta, vorbește engleza parcă ar fi nativă. Nu știu sigur dacă tatăl ei a venit la piesa «Martha și George», dar mi-aș dori să o facă. Sunt convins că i-ar plăcea. Și mie îmi place fotbalul. Mi-am petrecut adolescența în peluze. Înainte îmi doream să ajung fotbalist”, a mai spus Jonathan Alexandru.

Kira Hagi a făcut marele anunț! Bucurie fără margini pentru Gică Hagi