Kira Hagi, fata lui Gică Hagi, cuplu de senzație cu băiatul cântăreței Nicole FOTO

Kira Hagi este deja o actriță de succes, cu experiență de scenă și de film. Fiica lui Gică Hagi va reveni, sâmbătă, pe scena Teatrului Nottara, fiind protagonistă în spectacolul "Martha și George".

22 sept. 2021, 08:34
Kira Hagi, fata lui Gică Hagi, cuplu de senzație cu băiatul cântăreței Nicole FOTO

Kira Hagi, fata lui Gică Hagi, cuplu de senzație cu băiatul cântăreței Nicole. Kira Hagi îi dă viață Marthei Bibescu, cunoscută personalitate culturală a perioadei interbelice. Partenerul ei de scenă, în rolul prințului George Valentin Bibescu, este Johnny Alexandru, băiatul compozitorului Mihai Alexandru și al interpretei Nicole.

Kira Hagi, fata lui Gică Hagi, cuplu de senzație cu băiatul cântăreței Nicole

Johhny Alexandru, absolvent de Conservator, a compus și muzica pentru spectacol, precum și o melodie scrisă și interpretată de el, intitulată „Just Give Me a Chance”, care s-a transformat în teaser-ul spectacolului regizat de Filip Ristovski. Spectacolul revine, sâmbătă, pe scena Teatrului Nottara, toate reprezentațiile de până acum fiind un adevărat succes. Filip Ristovski, regizorul piesei, e incantat de rezultatul muncii sale si a actorilor: „Este spectacolul meu de suflet, spectacolul meu pe care l-am regizat impreuna cu Kira si cu Johnny Alexandru”. „Este vorba despre doi indragostiti, despre un cuplu celebru al peroadei interbelice. Lumea este dornica sa vna la teatru si lucrul aesta este incredibil mai ales pentru noi, actorii”, spune Kira Hagi.

Kira Hagi, surprinsă în ipostaze tandre cu un tânăr misterios. Cine a cucerit-o pe fiica lui Gică Hagi VIDEO

Născută pe 27 martie 1996, Kira Hagi este absolventă a New York Film Academy.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kira Hagi (@kirahagi)