Kira Hagi, surprinsă în ipostaze tandre cu un tânăr misterios. Cine a cucerit-o pe fiica lui Gică Hagi VIDEO

Kira Hagi se bucură deja de un succes formidabil în lumea artistică. Fiica lui Gică Hagi este deja un star internațional, debutând ca actriță la Hollywood, iar acum se pare că a dat lovitura şi pe plan sentimental.

21 oct. 2020, 07:45

Kira Hagi a fost surprinsă de SpyNews așa cum nu mulți au avut ocazia să o vadă până acum, în compania unui tânăr misterios și tare chipeș. Așa cum se poate observa în imagini, Kira și băiatul respectiv au petrecut ceva timp în mașină, la ceas de seară, discutând. Buna dispoziție a fost prezentă din plin, astfel că cei doi au zâmbit și au râs mai tot timpul.

Apariţie spectaculoasă a Kirei Hagi, într-o rochie de mireasă veche de 100 de ani

După alte câteva minute de mers cu mașina, Kira Hagi a parcat în dreptul unei guri de metrou, loc în care tânărul misterios a coborât și a traversat strada în grabă, semn că discuția lungă cu fiica lui Gică Hagi i-a cam dat puțin planurile peste cap.

Kira Hagi, surprinsă în ipostaze tandre cu un tânăr misterios

Kira Hagi a demonstrat că este o șoferiță de nota 10, astfel că a purtat centura de siguranță, iar atunci când a întors mașina, s-a asigurat în oglinzi și a și semnalizat manevra.


loading...