Kira Hagi, îndrăgostită pentru prima dată. „Un băiat tot aşa, foarte timid, ca şi mine” VIDEO

Kira Hagi este din ce în ce mai căutată de producătorii de filme, mai ales după rolurile în care a fost distribuită în ultima vreme. Dincolo de succesul de pe scenă, fiica lui Gică Hagi se remarcă şi în ochii bărbaţilor care o admiră pentru talentul şi frumuseţea ei.

25 ian. 2023, 09:33
Kira Hagi, îndrăgostită pentru prima dată. „Un băiat tot aşa, foarte timid, ca şi mine” VIDEO
Kira Hagi, îndrăgostită pentru prima dată. "Un băiat tot aşa, foarte timid, ca şi mine"

Kira Hagi, îndrăgostită pentru prima dată. Tânara în vârstă de 26 de ani nu are o relaţie pe care să o facă oficială, dar şi-a adus aminte recent de prima sa iubire  în cadrul podcast-ului realizat de Marius Tucă.

„Prima dragoste a fost atunci când eram destul de mică, aveam 12, 13 ani. Era un băiat tot așa, foarte timid, ca și mine. Doi timizi. Avea un simț al umorului extraordinar, ceea ce eu apreciez la fiecare om pentru că mi se pare că este un atu să ai simțul umorului, mai ales în dragoste”, a mărturisit Kira Hagi.

Citeşte şi: Cum arată Elena, iubita lui Ianis Hagi. Fotbalistul le-a prezentat-o părinților. Imagini splendide cu întreaga familie

Aceasta a dezvăluit că are în plan să devină şi scriitoare: „Nu știu dacă aș implica aceste momente tare intime din viața mea într-un roman. Aș vorbi mai mult despre pasiunea mea pentru teatru, pentru film, nu aș implica oamenii pe care îi cunosc pentru că trebuie să primesc, într-o oarecare măsură, și aprobarea lor. Țin foarte mult la viața mea și mai ales la viața altora. Nu pot să mint sau să folosesc un pseudonim. Dacă aș scrie un roman despre viața mea, ar fi doar despre mine și ce fac eu”.

Ultimul rol important pentru Kira Hagi a fost cel al prinţesei Alice Cantacuzino, într-o peliculă despre viaţa marelui compozitor George Enescu. „Tocmai s-au incheiat filmările la pelicula Enescu – Geniul și Prințesa, un film despre viața și iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit și investigat cu această ocazie o altă femeie emblematică a perioadei interbelice. Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanță, dar şi corespondent de război, în al Doilea Război Mondial. Urmăriți pagina oficială a filmului pentru mai multe detalii. Eu una abia aștept premiera!”, a transmis Kira Hagi acum ceva vreme pe Facebook.