Kira Hagi îşi expune lucrările în Galeria Entree Des Artistes, pe Coasta de Azur: „Am mai bifat un vis împlinit”

Kira Hagi îşi expune lucrările în Galeria Entree Des Artistes, pe Coasta de Azur. Fostul fotbalist are doi copii care îl fac extrem de mândru. Fiul său, Ianis, a cunoscut deja gloria în fotbal, iar fiica lui, Kira, are succes şi în domeniul artistic.

06 sept. 2021, 22:33
Kira Hagi îşi expune lucrările în Galeria Entree Des Artistes, pe Coasta de Azur: „Am mai bifat un vis împlinit”
Kira Hagi îşi expune lucrările în Galeria Entree Des Artistes,

Kira Hagi îşi expune lucrările în Galeria Entree Des Artistes, pe Coasta de Azur, pe toată perioada lunii septembrie.  Galeria găzduieşte lucrările Kirei, ale Sabinei Legănaru şi ale Ancăi Irina Lefter până pe 30 septembrie, potrivit anunţului făcut de fiica „Regelui”.

Citeşte şi: Lovitură de proporţii pentru Kira Hagi. Toată lumea a aflat asta despre fiica „Regelui”

Kira Hagi îşi expune lucrările în Galeria Entree Des Artistes

Astăzi am mai bifat un vis împlinit! Expun în Vallauris, Franța! Dacă mi-ar fi zis cineva, nu de mult, că voi expune în regiunea Provence-Coasta de Azur și lângă muzeul național Picasso, aș fi spus că e imposibil! 😍

Dar viața e atât de neașteptată și iată cum lucrările mele sunt expuse într-o expozițe comună, “Reflections”, alături de două artiste super talentate, @sabinaleganaru și @ancairinalefter .

Pentru românii din zonă, voiam doar să vă spun că expoziția este găzduită de Galeria Entree Des Artistes, din 2 septembrie până pe 30 septembrie!

Pentru cine are drum, ne vedem acolo! À bientôt!„, a scris Kira pe contul său de Instagram.

Tânăra a urmat cursurile la International British School of Bucharest și a mai studiat artele la Academia de Film din New York și CIE Advanced level Art&Design.

Oameni buni, știu că am aterizat în acest proiect pentru că mi-am pus secret în gând, când filmam București, te iubesc!, că într-o zi și tablourile mele vor fi pe pereții acestei galerii.

Plus o întâlnire, credeam eu obișnuită, la ceainăria @cameradinfata din Romană (pe care, cu aceeași ocazie, a primului meu film, am descoperit-o!!) o întâlnire care schimbă destine, pe care am avut-o cu minunata artistă @sabinaleganaru, care m-a adus în acest punct…

Pe scurt, “luați-vă plăcerile în serios”, cum spunea un mare modernist…„, a mai scris Kira, într-o altă postare.


loading...
Partenerii noștri