Kira Hagi a făcut marele anunț! Bucurie fără margini pentru Gică Hagi

Kira Hagi (25 de ani), fiica lui Gică Hagi își va expune creațiile la o celebră expoziție de artă. Este vorba despre Bienala de la Florența, care va avea loc în perioada 23 - 31 octombrie 2021.

29 oct. 2021, 17:30
Kira Hagi a făcut marele anunț! Bucurie fără margini pentru Gică Hagi

Kira Hagi a făcut marele anunț! Bucurie fără margini pentru Gică Hagi. Kira Hagi (25 de ani), fiica lui Gică Hagi își va expune creațiile la o celebră expoziție de artă. Este vorba despre Bienala de la Florența, care va avea loc în perioada 23 – 31 octombrie 2021.

Kira Hagi a făcut marele anunț! Bucurie fără margini pentru Gică Hagi

Kira Hagi (25 ani) este o actriță de succes, dar și pictoriță. Fica lui Gică Hagi s-a apucat de pictat în SUA, acolo unde a studiat, la Los Angeles. Acum a anunțat că își va expune o parte din lucrări la Florența, în cadrul unei expoziții. „Săptămâna aceasta expun la Bienala de la Florența!!! Leagănul Renașterii. Locul în care au trăit și au creat și au respirat Leonardo da Vinci și Boticelli și… E o mare onoare și probabil o să povestesc mulți ani de acum încolo despre acest moment. Vă invit dacă sunteți pe acolo în vacanță, să dați o fugă și să vedeți toată expoziția”, a scris Kira Hagi pe contul ei de Facebook.

Kira Hagi, prezentatoare tv. La ce emisiune şi pe ce post poate fi văzută fiica „Regelui”

De curând, Kira Hagi a început și o carieră în televiziune, prezentând rubrica „Smart is the new cool”, difuzată pe postul Aleph News, prin intermediul căreia încearcă să aducă în prim-plan inițiative speciale ale tinerilor din România.

Kira Hagi îşi expune lucrările în Galeria Entree Des Artistes, pe Coasta de Azur: „Am mai bifat un vis împlinit”