Kira Hagi nu vrea să mai plece din România. Câți copii își dorește: „M-am întors din SUA pentru că mi s-a făcut dor de țară” | FOTO + VIDEO

Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi, vrea să îmbătrânească în România. Totuși, frumoasa actriță în vârstă de 26 de ani ar fi tentată să mai facă o încercare peste hotare, însă ar fi vorba mai degrabă despre un vis decât un plan concret.

14 oct. 2022, 22:41

Fiica celui mai mare fotbalist din istoria României nu vrea să se mute în străinătate, deși de-a lungul timpului a vizitat multe țări din vest.

Kira Hagi s-a născut în Spania, Barcelona și a copilărit în Turcia, la Istanbul. De asemenea, ea a locuit patru ani și în SUA, în Los Angeles, unde a urmat studii universitare.

„Mi-am creat o comunitate unită în America, mă pot întoarce oricând. Îi pot suna pe cei zece prieteni de acolo să le spun că am nevoie de o casă. Am plecat cu gândul să rămân acolo. M-am întors pentru că mi s-a făcut dor de țară. Nu m-am gândit că-mi va fi atât de dor.

(…) Nu m-aș întoarce definitiv în America”, a povestit Kira Hagi.

Singura țară în care Kira Hagi ar mai vrea să locuiască ar fi Italia, a menționat talentata actriță în podcastul lui Marius Tucă.

 

Câți copii vrea să aibă fiica lui Gheorghe Hagi, Kira

 

Pe termen lung, artista se vede o mamă cu mulți copii.

„Cu siguranță. îmi doresc să am foarte mulți copii, vreo șapte. 

Îmi plac tare mult copiii, să fiu mereu înconjurată de copii. și mai ales, să ai un copil de-al tău, ar fi un miracol”, a mai dezvăluit Kira Hagi.