Kirstie Alley a ajuns ca un luptător de sumo: Vezi cum arată acum actriţa din „Uite cine vorbeşte”

Celebra actriţă de la Hollywood, care a apărut alături de John Travolta în binecunoscuta serie de filme "Uite cine vorbeşte", şi-a fotografiat noile dimensiuni corporale şi a postat imaginile pe Twitter.

RomaniaTV.net
26 mart. 2013, 16:37

Plină de umor nu numai în filme, ci şi în viaţa reală, Kirstie Alley care duce lupte grele obezitatea, şi-a făcut recent fotografii într-o nouă ipostază absolut surprinzătoare.

Într-o fotografie postată de vedetă pe Twitter, ea apare acum, la 61 de ani, purtând un costum de baie bikini, ale cărui „aţe” abia se văd între cutele de grăsime, actriţa explică de ce a ajuns aşa: „Slăbisem atât de mult, încât m-am apucat să beau bere, săptămâna trecută”…, a dat vedeta explicaţii amuzante fotografiei în care pare a fi între un luptător de sumo şi o femeie obeză. 

Kirstie nu arată de fapt aşa, ci a simţit nevoia să facă haz de dieta ei de slăbire „yoyo” pe care a ţinut-o în trecut. A prelucrat nişte imagini în photoshop, punându-şi capul său pe trunchiul unei obeze, astfel încât să dea impresia că aşa arată ea acum, în realitate.

Nu s-a dovedit a fi însă maestră, pentru că un fan al vedetei i-a trimis o replică, tot în photoshop, foarte măgulitoare însă pentru ea. A „lipit” capul vedetei dintr-o fotografie a ei din tinereţe pe silueta unui fotomodel, cu următorul mesaj: „Nu vreau să fiu nepoliticos, dar îndrăznesc să-ţi spun că mă pricep mai bine la photoshop decât tine … iar cu verde îţi stă cel mai bine!”…

Cel mai mult, Kirstie a avut 109 kilograme, îndreptându-se vertiginos spre obezitate. Ea a reuşit să slăbească 45 de kilograme. Mai eficientă decât toate dietele de slăbire, pentru Kirstie Alley s-a dovedit a fi participarea ei la consursul „Dansez pentru tine”, care a ajutat-o să dea jos multe kilograme şi să îşi revină în formă, mai scrie tabloidul britanic.

Ea a lansat online, anul trecut, un plan de dietă, explicând: „Scopul meu nu este să ajung la mărimea 2… ci să fiu sănătoasă, fericită şi să am energia unui copil”.