Klaus Iohannis a făcut „senzaţie” în timpul vaccinării antiCOVID. Muşchii Preşedintelui, motiv de glume pe internet. Imaginile care au devenit virale – FOTO

Subiectul zilei nu a fost începerea celei de-a doua etape de vaccinare, nici ziua lui Eminescu şi nici măcar imunizarea în sine a preşedintelui ţării, ci faptul că Iohannis se menţine extrem de bine pentru vârsta sa.

15 ian. 2021, 15:32

Klaus Iohannis a făcut „senzaţie” în timpul vaccinării antiCOVID. Astfel, muschii preşedintelui Iohannis au fost motiv de glume pe internet. Românii s-au amuzat pe reţelele de socializare cu privire la masa musculară a Preşedintelui. Unii dintre aceştia spunând chiar că „din profesor de fizică a devenit profesor de educaţie fizică“.

Klaus Iohannis a făcut „senzaţie” în timpul vaccinării antiCOVID. Ce poze au apărut cu Preşedintele

Vaccinarea preşedintelui a atras comentarii dintre cele mai amuzante. Deşi eram pregătiţi să auzim păreri conspiraţioniste sau comentarii cu privire la declaraţiile acestuia, majoritatea românilor au vorbit despre masa musculară a lui Klaus Iohannis.

„Ca unul care se pricepe cât de cât la asta, pot spune sigur că la Cotroceni au sală de forţă şi cineva o şi foloseşte.“ a scrs Marian Godină pe reţelele de socializare.

„După ce s-a vaccinat Iohannis, România a devenit prima ţară din lume care a vaccinat un android“. – Zmenta

„Dacă astăzi ar fi alegeri prezidenţiale, Klaus Iohannis ar cîştiga lejer al treilea mandat.-“ – realizatorul radio Iulian Tănăse-

„Mai mult decat promovare a vaccinului, azi Klaus Iohannis a facut reclama unui stil de viata sanatos. La varsta lui, cred ca nici 5% din barbati n-arata asa, adica normal, fara tesut adipos in exces si cu muschi functionali si utilizati frecvent.“, a scris prezentatorul TV Lucian Mândruţă.

„Am crezut că e Jason Statham”, spune o altă persoană, în timp ce altcineva, impresionat de fizicul preşedintelui, îl propune la concursurile de bodybuilding: „Mr. President for Mr. Olympia”.

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a vaccinat public anti-Covid astăzi. Șeful statului a spus că vrea să se imunizeze public pentru a dovedi că serul e sigur și eficient și că nu există motive de îngrijorare.

Klaus Iohannis a făcut
Klaus Iohannis a făcut „senzaţie” în timpul vaccinări antiCOVID.

Citeşte şi: Klaus Iohannis s-a vaccinat public anti-Covid: „Nu doare. E sigur, eficient și recomand tuturor vaccinarea”


loading...