KLAUS IOHANNIS a fost la un pas de moarte în urmă cu câţiva ani

Noul preşedinte al României, Klaus Iohannis, a vazut moartea cu ochii in urma cu cativa ani, cand a fost in vizita la casa bunicilor sai din comuna Bradu.

19 nov. 2014, 07:32

La cativa ani dupa ce a ajuns primarul Sibiului, Klaus Iohannis s-a intors in locurile in care a copilarit, in satul Bradu, judetul Sibiu, acolo unde au trait bunicii din partea mamei. Acestia au plecat din Romania inca de la inceputul anilor ’90, insa Iohannis s-a simtit mereu legat de aceste locuri. 

Citeşte şi Klaus Iohannis îşi lansează volumul autobiografic „Pas cu pas” la Târgul Gaudeamus 

Noul presedinte al Romaniei a poposit la casa bunicilor, care in prezent e ocupata de niste prieteni din sat, si a incercat sa-si aminteasca de copilarie prin activitati pe care le practica cu drag atunci cand era mic. Ghinionul a facut sa mearga si la fantana din curte, de unde a incercat sa scoata apa.

Citeşte şi Povestea de iubire dintre Carmen şi Klaus Iohannis. Cum s-au cunoscut cei doi VIDEO

Numai ca Iohannis isi pierduse cu timpul din dexteritate, asa ca o miscare gresita a fost suficienta pentru a scapa manerul coarbei, care sub greutatea galetii cu apa, l-a lovit direct in cap.

„Ne-am speriat toti, am crezut ca nu se mai ridica de jos. A zacut cateva minute lesinat. Am vrut sa chemam salvarea, insa cand sa formam numarul a deschis ochii si s-a ridicat de jos. Nu credeam ca e atat de puternic si de rezistent. Daca era altul, putea sa fie mort”, ne-a povestit un vecin din Bradu, www.fanatik.ro.

Motivul inedit pentru care Carmen Iohannis nu poate să predea în Bucureşti

 


loading...