Klaus Iohannis a minţit! Iată dovada că s-a întâlnit cu Traian Băsescu după 2008, în 2011

OBIECTIV.INFO vă prezintă, în exclusivitate, dovada faptului că Iohannis și Băsescu s-au întâlnit și au discutat și după 2008 – ceea ce demonstrează că edilul Sibiului a mințit în cunoștință de cauză! 

RomaniaTV.net
13 aug. 2014, 06:58
Klaus Iohannis a minţit! Iată dovada că s-a întâlnit cu Traian Băsescu după 2008, în 2011

Klaus Iohannis candidat. Candidatul alianței PNL-PDL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat marți că ultima dată când s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu a fost „undeva la începutul anului 2008”, iar de atunci nu a mai avut contacte cu acesta. OBIECTIV.INFO vă prezintă, în exclusivitate, dovada faptului că Iohannis și Băsescu s-au întâlnit și au discutat după această dată – ceea ce demonstrează că edilul Sibiului a mințit în cunoștință de cauză!

Victor Ponta îl contrazice pe Klaus Iohannis: A fost la Traian Băsescu VIDEO

„Nu am fost nici sunat, nici contactat, ultima întâlnire pe care am avut-o cu preşedintele Băsescu a fost, dacă bine îmi amintesc, undeva la începutul anului 2008. De atunci, nu ne-am mai întâlnit, nici nu ne-am mai căutat!”, a precizat astăzi Klaus Iohannis, încercând să dezmintă faptul că s-ar fi întâlnit cu Traian Băsescu în zona reședinței prezidențiale de la Vila Lac 3.

Iohannis: Nu m-am întâlnit cu Traian Băsescu. E o dezinformare şi o minciună

OBIECTIV.INFO a verificat această informație și au găsit dovada că edilul Klaus Iohannis a mințit! Faptul că un candidat la alegerile prezidențiale de anul acesta a decis să nu fie sincer cu privire la relația sa cu Traian Băsescu este suprinzător, în condițiile în care Klaus Iohannis a declarat recent că ar fi încântat dacă ar primi sprijinul președintelui la alegeri.

Klaus Iohannis, înţelegere cu Traian Băsescu?

Traian Băsescu și Klaus Iohannis s-au întâlnit, au discutat şi au stat unul lângă altul în Catedrala Mitropolitană din Sibiu, cu ocazia ceremoniei de canonizare a lui Andrei Şaguna, care a avut loc pe data de 29 octombrie 2011.

Citeşte şi vezi mai multe fotografii pe OBIECTIV.INFO

Citeşte şi

Dan Andronic: Iohannis minte!