KLAUS IOHANNIS, abandonat de FDGR: „Construcţia asta ACL nu îi convinge pe unii să-l voteze la prezidenţiale”

Klaus Iohannis pare să fi fost părăsit în cursa prezidenţialelor de membrii Forumului German. Aceştia nu au decis încă dacă îl susţin sau nu pe cel care le-a fost preşedinte până de curând, iar mulţi dintre ei preferă să fie rezervaţi în legătură cu acest subiect.

12 sept. 2014, 10:36
KLAUS IOHANNIS, abandonat de FDGR: „Construcţia asta ACL nu îi convinge pe unii să-l voteze la prezidenţiale”

Klaus Iohannis este trădat şi la el acasă de forumul pe care l-a condus timp de 11 ani, potrivit România TV. Germanii din Consiliul Judeţean Sibiu nu s-au aliat la nivel local cu PNL-PDL, chiar dacă Iohannis este şef al liberalilor şi candidat la preşedinţie al alianţei.

Reprezentanţii Forumului German votează proiectele PSD în Consiliul Judeţean, pentru că sunt în folosul comunităţii, spun ei.

Mai mult, FDGR nu a luat încă o decizie dacă îl susţine pe Iohannis la alegerile prezidenţiale.

La nivel de Forumul German pe ţară nu s-a luat oficial nicio decizie. Sâmbătă o să avem o şedinţă şi se va lua o decizie în legătură cu candidatura din partea Forumului German pentru candidatura lui Iohannis sau va păstra o echidistanţă. Probabil că foarte mulţi membri ai FDGR or să-l voteze pe Klaus Iohannis, dar poate că sunt şi alţii pe care construcţia asta politică ACL nu-i convinge neapărat şi atunci poate votează cu altcineva„, a declarat Wolfgang Wittstock, preşedinte FDGR din Braşov.

CITEŞTE ŞI: Iohannis: N-am fost nici ofiţer sub acoperire, nici sub descoperire în vreun serviciu special