Klaus Iohannis, alături de soţia sa, Carmen, la slujba de duminică la Sibiu

Președintele Klaus Iohannis este la Sibiu în acest weekend. Şeful statului a mers duminică dimineaţă la slujbă la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu. În timp ce șeful statului se află la biserică, adversarii pregătesc bătălia din toamnă. USR-PLUS și PSD caută soluții și candidații potriviți anti-Iohannis.

RomaniaTV.net
14 iul. 2019, 08:20
Klaus Iohannis, alături de soţia sa, Carmen, la slujba de duminică la Sibiu

Dan Barna, preşedintele USR, a fost desemnat, sâmbătă, candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale. Dan Barna a declarat că obiectivul USR este guvernarea din 2020, iar toate eforturile pe care le facem sunt pentru a ajunge anul viitor acolo.

”Pe de altă parte, cel mai interesant obiectiv pentru România la aceste alegeri prezidenţiale va fi posibilitatea de a alege, în turul al doilea, între candidatul PNL şi cel al Alianţei USR-PLUS”, a mai spus el.

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş a anunţat, sâmbătă, că formaţiunea pe care o conduce îşi va desemna în două săptămâni, prin votul tuturor membrilor, atât candidatul la alegerile prezidenţiale, cât şi la Primăria Generală a Capitalei. Apoi, împreună cu USR, vor fi decişi candidaţii pentru funcţiile de preşedinte şi de prim-ministru, el declarându-se pregătit să îşi asume oricare dintre funcţii.