Klaus Iohannis, atacat pentru protocolul cu PSD. Dăncilă l-a etichetat pe preşedinte într-o postare ironică pe Facebook

Publicat: Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019 20:06 // Actualizat: Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019 20:06 // Sursa: romaniatv.net

După ce Adrian Năstase a scris pe blog un text intitulat ”Despre ipocrizie. Cazul Iohannis”, Dăncilă îl acuză şi ea pe Iohannis de ipocrizie, pentru protocolul cu PSD de când era primar şi pentru nominalizarea ca premier

Candidatul PSD la Preşedinţie Viorica Dăncilă îl acuză pe Klaus Iohannis de ipocrizie, subliniind diferenţa dintre retorica anti-PSD a acestuia şi faptul că a avut un protocol semnat cu PSD şi că a acceptat să fie "propunerea de premier a lui Mircea Geoană". ea preluând din punctul de vedere al fostului premier Adrian Năstase, care a scris pe blog un text cu aceeaşi temă.

"Despre ipocrizie (sau oportunism politic): Cum se potriveşte retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de susţinere a Guvernului Năstase? Sau cu acceptul de a fi propunerea domnului Geoană de premier şi de a-l susţine cu toate forţele în campania din 2009?", scrie Dăncilă pe Facebook Dăncilă, etichetându-l pe preşedintele Iohannis.

Postarea Vioricăi Dăncilă urmează unui text scris pe blog de fostul premier şi lider PSD Adrian Năstase, intitulat "Despre ipocrizie. Cazul Iohannis". în care acesta compară ciriticile de acum ale lui iohannis faâă de PSD şi relaţiile cu social-democraţii de-a lungul timpului. Năstase aminteşte de protocolul încheiat de PSD cu Forumul Democrat al Germanilor, la dorinţa expresă a lui iohannis, pe atunci primar, care nu avea majoritatea în Consiliul Local Sibiu, de proiectele realizate în contextul pregătirilor pentru Sibiu - Capitală culturală europeană, cu sprijinul Guvernului PSD, de finanţarea amenajării zonei industriale a Sibiului ca parc industrial, începerea lucrărilor la centrua Sibiului şi finanţarea celui mai mare complex financiar-bancar din ţară.

"Iohannis a fost însă profitorul acestor realizări, obţinute cu sprijinul financiar, masiv, al PSD. Şi este cel care acum consideră că PSD a fost „catastrofal" pentru România!", afirmă Adrian Năstase.

"Îmi mai aduc aminte că l-am luat cu mine de vreo cinci ori în vizitele pe care le-am efectuat în Germania şi l-am invitat în şedinţele de guvern. De aceea, mi s-a părut incalificabil faptul că ieşind din şedinţa de guvern unde obţinuse un nou sprijin financiar, după ce îşi rezolvase re-alegerea că primaral Sibiului, în 2004, a anunţat, la emisiunea lui Marius Tucă, că el îl va vota pe Stolojan!!! Sper că înţelegeţi acum de ce îl acuz pe Iohannis de ipocrizie atunci când critică PSD şi cere distrugerea să. Şi de ce va îndemn să votaţi Viorică Dăncilă!!", scrie Năstase în finalul textului său.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 nov 21:09
Răspunde | Votează email 0 email
Ileana
Este asa cum zice si presedintele plina de venin .Si asta degeaba pentru ca oamenii s-au lamurit pe deplin pe cine vor vota!
1
EUR
4.7764
RON
05 Dec
noapte -3 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H