Klaus Iohannis cere alianţei PSD-ALDE abrogarea modificărilor aduse legilor justiţiei în ultimii doi ani

Publicat: Duminică, 28 Iulie 2019 20:03 // Actualizat: Duminică, 28 Iulie 2019 20:18 // Sursa: romaniatv.net

laus Iohannis a cerut, duminică, Guvernului PSD-ALDE să anuleze modificările aduse legilor justiției în ultimii doi ani. Preşedintele României a făcut declaraţii la Cotroceni legate de cazul crimelor de la Caracal.

Klaus Iohannis a spus că este necesar ca Guvernul să abroge modificărille legislative aduse legilor justiției și codurilor penale.

Klaus Iohannis, atac la Guvern. "Ar trebui să se gândească dacă nu cumva este autorul moral al acestei tragedii"

"Legislația penală trebuie modificată în interesul drepturilor fundamentale și nu a apărării infractorilor. Voi cere ministruului de Justiție să vadă în ce măsură se impun modificări ale legislației penale. Statul român a fost profund slăbit de guvernarea PSD din ultimii ani. Efectele trebuie reparate. Cer Guvernului să ia măsuri acum pentru că are pârghii dacă mai are o minimă decență. Le mai cer aborgarea modificărilor legislative aduse legilor justiției și codurilor penale. Este un pas obligatoriu pe care îl cer și românii afectați de efectele cumpliite ale guvernării PSD. Dacă nu o va face acest guvern voi face o nouă majoritate după alegerile prezidențiale pentru ca drepturile românilor să fie apărate și garantate cu adevărat. Şi care nu se va opri la acest lucru, ci se va ocupa de întărirea statului, pentru ca drepturile românilor să poată fi protejate şi garantate cu adevărat. Românii cinstiţi muncesc din greu, plătesc taxe multe, şi aşteaptă să fie respectaţi şi protejaţi la ei acasă, aşa cum este protejat şi respectat orice cetăţean european. Statul român trebuie eliberat de incompetență, clientelism, corupție și aroganță", a declarat Klaus Iohannis.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Codul Penal Klaus Iohannis legile justitiei PSD ALDE
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H