Klaus Iohannis, criticat DUR de luptătorul K1 Daniel Ghiţă, pe Facebook

Şeful statului a fost criticat chiar pe pagina sa de Facebook de către luptătorul K1, Daniel Ghiță. Iohannis este ”urecheat” pentru că susține doar două sporturi în România.

09 feb. 2015, 12:35

Klaus Iohannis a purtat noroc până la urmă echipei naționale de tenis a României, care a învins Spania în Fed Cup cu 3-2, în meciul disputat în weekend la Galați. Iohannis a fost prezent la eveniment, chiar în prima zi a confruntărilor, dar, susținerea sa publică și faptul că a postat o fotografie cu el alături de Simona Halep, nu a fost deloc pe placul tututor.

Când va juca SIMONA HALEP meciul demonstrativ cu preşedintele KLAUS IOHANNIS

Luptătorul K1, Daniel Ghiță a postat și el un comentariu la respectiva fotografie, comentariu în care spune că Iohannis nu ar trebui să se limiteze în a susține doar două sporturi din România. „Se pare ca dvs sustineti doar doua sporturi in Romania:Tenisul si Fotbalul?! Eu am reprezentat si reprezint Romania cu mandrie peste tot in lume. Raman uimit de afirmatia dvs. Presedintele unei tari ar trebui sa sustina toate sporturile”, a scris Ghiță. De aici si până la o adevărată dezbatere nu a mai fost decât un mic pas, pe pagina de Facebook a președintelui pornindu-se o adevărată discuție. 

„Sportul a reprezentat dintotdeauna o activitate care ne menține sănătoși, dar și competitivi. Prin prezența mea astăzi la Fed Cup, reconfirm susținerea pentru sportivii români care ne reprezintă la competițiile internaționale și îi asigur de toată admirația mea. Felicitări echipei României!”, a fost postarea care a generat dezbaterea online.