Klaus Iohannis, declaratii dupa ce a vizitat Spitalul Militar de Campanie ROL II: Este pregatit sa primeasca pacientii

Klaus Iohannis a vizitat în această dimineață Spitalul Militar de Campanie ROL II din incinta Institutului Național de Gerontologie și Geriatrie ”Ana Aslan” Otopeni.

RomaniaTV.net
28 mart. 2020, 10:10
Klaus Iohannis, declaratii dupa ce a vizitat Spitalul Militar de Campanie ROL II: Este pregatit sa primeasca pacientii

Klaus Iohannis susține că spitalul este pregătit să primească pacienți și consideră că este impresionant ce au reușit să facă militarii. 

”Un spital militar care este pregătit să primească pacienții cu simptome. Este impresionat ce au reușit militarii în puțin zile. Am vizitat toate secțiile, spitalul nu este încă gată, dar este pregătit. România este pregătita pentru a face față cât se poate de bine aceste pandemii. Vom face o evaluarea la sânge a intregului sistem spitalicesc din România după această criză.” , a declarat Klaus Iohannis.

De asemenea, președintele îi roagă pe români să evite zonele aglomerate și să respecte normele de igienă, susținând faptul că va urma o perioadă mai grea pentru România.

”Este foarte important, evitați contactul cu alți oameni, evitați să vă atingeți, să vă îmbrățișați. Respectați normele de igienă.Este o perioadă foarte grea, lucrurile vor fi mai grave, ne așteptăm la o creștere a numărului bolnavilor. Împreună vom trece prin această criză” , a adăugat președintele.