Klaus Iohannis, despre propunerea referitoare la dezbaterea de la Cotroceni: Orice se poate negocia

Candidatul ACL la preşedinţia României, Klaus Iohannis, a refuzat sâmbătă să spună dacă acceptă sau nu propunerea preşedintelui Traian Băsescu ca dezbaterea electorală cu Victor Ponta să aibă loc la Palatul Cotroceni.

08 nov. 2014, 15:41
Klaus Iohannis, despre propunerea referitoare la dezbaterea de la Cotroceni: Orice se poate negocia

Klaus Iohannis a afirmat că ‘orice se poate negocia’ şi că echipa sa va continua negocierile pentru organizarea de dezbateri ale candidaţilor la funcţia supremă în stat, transmite Agerpres.

‘Mie mi se pare că o dezbatere poate să fie organizată oriunde este o platformă publică, independentă, accesibilă, celor doi candidaţi şi întregii media. Orice se poate negocia, dacă sunt satisfăcute aceste condiţii. O să rog echipa mea să continue negocierile şi sper că nu se vor termina prin declaraţii mincinoase dintr-o parte, alta decât a echipei mele’, susţinut Iohannis, întrebat într-o conferinţă de presă cum comentează propunerea venită din partea lui Traian Băsescu privind dezbaterea la Cotroceni.

ALEGERI PREZIDENŢIALE. Băsescu propune ca dezbaterea dintre Iohannis şi Ponta să aibă loc la Palatul Cotroceni

Preşedintele Traian Băsescu a propus sâmbătă ca dezbaterea electorală dintre cei doi candidaţi rămaşi în cursa pentru prezidenţiale, Victor Ponta şi Klaus Iohannis, să se desfăşoare la Palatul Cotroceni