Klaus Iohannis, după furtuna violentă de la Timişoara: Transmit condoleanţe familiilor îndoliate

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis duminică, 17 septembrie a.c., un mesaj, în urma unor furtuni puternice care au avut loc în Vestul țării.

17 sept. 2017, 15:21
Klaus Iohannis, după furtuna violentă de la Timişoara: Transmit condoleanţe familiilor îndoliate

„Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc în cursul acestei zile în vestul țării, unde, în urma unor furtuni puternice, mai multe persoane și-au pierdut viața, alte zeci au fost rănite și s-au înregistrat daune materiale semnificative.

Transmit condoleanțe familiilor îndoliate și multă sănătate tuturor celor care au fost răniți în aceste tragice circumstanțe.

Autoritățile au obligația să ia toate măsurile necesare pentru a gestiona cât mai eficient această situație de criză.”, se arată în mesajul Președintelui Klaus Iohannis.

Citeşte şi:  Furtună violentă în vestul ţării. Bilanţ: 4 persoane decedate în Timiş, mai mulţi răniţi la spital VIDEO UPDATE

O furtună extrem de violentă s-a abătut, duminică după-amiază, asupra vestului ţării, după ce ultimele două zile au fost neobișnuit de calde pentru această perioadă a anului. Patru persoane au murit în urma furtunii în judeţul Timiş. Mai multe judeţe din vestul ţării se află sub atenţionare nowcasting de vreme rea.