KLAUS IOHANNIS, făcut „pămpălău” de un fost deputat PNL: Nu e om politic, l-a lucrat metodic pe Crin

Fostul deputat PNL, Octavian Bot, trecut la PLR-ul lui Călin Popescu Tăriceanu, spune că liderul PNL, Klaus Iohannis, desemnat candidatul partidului la prezidenţiale, este "un pămpălău" care a stat în dreapta lui Crin Antonescu, pe care mai apoi l-a „lucrat" metodic.

22 iul. 2014, 11:04
KLAUS IOHANNIS, făcut „pămpălău” de un fost deputat PNL: Nu e om politic, l-a lucrat metodic pe Crin

Octavian Bot susţine, într-un comunicat de presă, că liderul PNL Klaus Iohannis este o „invenţie”.

Klaus Iohannis, în afara faptului că a stat în dreapta lui Crin Antonescu, pe care mai apoi l-a „lucrat” metodic, nemţeşte, nu este om politic. Este o invenţie, nici de dreapta, nici de stânga„, acuză Bot.

Deputatul atacă de altfel mai mulţi prezidenţiabili ai dreptei: „Mihai Răzvan Ungureanu, cu mutra sa de adolescent miop, parşiv, după ce a fost un UTC-ist de frunte, o speranţă comunistă, s-a convertit în politician de dreapta. El nu este decât un lider al unui partid fantomă, care nu reprezintă nimic şi pe nimeni. Monica Macovei un fost procuror comunist, devenită peste noapte – dusă de Băsescu – membră a PPE, formaţiune de centru-dreapta. Cristian Diaconescu, marionetă în mâinile lui Traian Băsescu, pare a fi un incolor politic. Ar putea fi orice, numai politician de dreapta nu”.

CITEŞTE ŞI KLAUS IOHANNIS este candidatul PNL la prezidenţiale. Iohannis l-a învins pe CRIN ANTONESCU cu 111 voturi la 55

Bot mai spune că, în mod greşit se vorbeşte despre candidatul dreptei, cu referire doar la PDL-PNL.

„Admiţând, cu indulgenţă, că acest hibrid ar fi de dreapta, totuşi dreapta politică din România nu poate fi redusă la această formaţiune, născută moartă. (…) Îndrăznesc să cred că fonatorul PLR, Călin Popescu Tăriceanu, este de departe, în raport cu ceilalţi, un liberal autentic, care la alegerile prezidenţiale se va clasa înaintea pămpălăului Iohannis”, conchide Bot.