Klaus Iohannis îl invită pe regele Mihai I la învestitura sa

Klaus Iohannis îl invită pe Regele Mihai I la învestirea sa în funcţia de preşedinte al României. Preşedintele ales a participat, miercuri, la u prânz privat, la Palatul Elisabeta. 

19 nov. 2014, 13:11
Klaus Iohannis îl invită pe regele Mihai I la învestitura sa

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a participat miercuri, la un prânz privat la reşedinţa Regelui Mihai I. Klaus Iohannis a ajuns la Palatul Elisabete cu puţin înainte de ora 13,00, neînsoţit de prima doamnă.

Klaus Iohannis a participat la un prânz privat la reşedinţa regelui Mihai I VIDEO

Klaus Iohannis a fost întâmpinat, la Palatul Elisabeta, de Principele Radu şi principesa Margareta, căreia i-a dăruit un buchet cu flori. 

Regele Mihai I şi Klaus Iohannis au luat împreună un prânz privat, la care au participat şi principesa Margareta şi principele Radu. Invitaţia pentru prânz privatul, care a durat aproximativ o oră, a fost adresată de Regele Mihai.

Aproximativ 1.200 de persoane l-au sărbătorit miercuri, la Palatul Elisabeta din Bucureşti, pe Regele Mihai I, cu ocazia zilei sale de naştere şi a zilei onomastice, participanţii la acest eveniment fiind salutaţi de Familia Regală a României în jurul orei 12.00.

Regele Mihai, porţi deschise la Palatul Elisabeta pe 19 noiembrie

Cu câteva minute înaintea orei 12.00, regele Mihai a ieşit în balconul Palatului Elisabeta, alături de principesa moştenitoare Margareta şi de principele Radu. Aceştia au salutat mulţimea în ce fanfara „Muzica Reprezentativă a Armatei” a interpretat Imnul Regal.