Klaus Iohannis, în plină campanie electorală alături de PNL: Guvernarea pesedistă, inutilă

Klaus Iohannis atacă încă odată social-democraţii, cu doar câteva zile înainte de alegerile parlamentare. Președintele a spus, la deschiderea tronsonului de Autostradă A7 - varianta ocolitoare Bacău, că Moldova a fost lăsată în urmă de PSD și „așa nu se poate continua”.

02 dec. 2020, 14:03
Klaus Iohannis, în plină campanie electorală alături de PNL: Guvernarea pesedistă, inutilă

Klaus Iohannis subliniază că prin aceste lucrări a venit să dovedească practic că liberalilor le pasă de Moldova și nu la nivelul de povești și promisiuni deșarte, ci la „nivelul de realizări”.

Klaus Iohannis: N-au rezolvat nimic, nici pentru restul ţării. Deci, o guvernare pesedistă inutilă

„Nu este niciun secret că Moldova, prin „grija” guvernanţilor pesedişti a fost lăsată în urmă şi aşa nu se poate continua. Noi, prin acest lucrări, am venit să dovedim practic că nouă ne pasă de Moldova şi nu la nivelul de poveşti şi promisiuni deşarte, ci la nivelul de realizări.

În continuare proiectele de infrastructură din zona Moldovei şi care leagă Moldova de restul ţării sunt de maximă importanţă şi vor fi realizate. Este un lucru care poate fi evaluat politic cel mai bine. Aici se vede cel mai clar ce a însemnat o guvernare pesedistă inutilă, pentru că pentru Moldova au fost inutili. N-au rezolvat nimic, nici pentru restul ţării. Deci, o guvernare pesedistă inutilă în trecutul destul de apropiat şi o guvernare liberală utilă”, a adăugat şeful statului.”, spune Preşedintele.

Şeful Statului, noi decizii în cazul pandemiei de COVID-19

Preşedintele a anunţat şi noi decizii în cazul pandemiei de coronavirus. Acesta spune că scăderea  nu este o întâmplare, nu este o şurubare la date, ci este o realitate în Europa şi din fericire facem parte din ţările în care se constată o reducere.

„Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni, numărul de persoane nou infectate în fiecare zi a scăzut semnificativ. E adevărat că în perioada sărbătorilor s-a testat un pic mai puţin. Totuşi, scăderea este clară. Şi aici sunt tot felul de interpreţi politici.

Această scădere se poate constata peste tot în Europa. Nu numai noi am luat măsurile juste, corecte, ci şi şi alţii. Această scădere nu este o întâmplare, nu este o şurubare la date, ci este o realitate în Europa şi din fericire facem parte din ţările în care se constată o reducere”, a mai spus şeful Statului.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Se redeschid pieţele de alegeri!