Klaus Iohannis, în vizită la Sibiu. Cum a reacţionat şeful statului când un copil i-a întins mâna

Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sâmbătă, în Piaţa Mare din Sibiu, unde a vizitat o expoziţie în aer liber şi s-a întâlnit cu primarul Astrid Fodor şi candidatul FDGR la şefia Consiliului Judeţean, Gabriel Tischer. Oamenii l-au primit cu aplauze pe președintele care după ce a discutat câteva minute cu primarul a acceptat să facă fotografii cu câțiva copii.

RomaniaTV.net
08 aug. 2020, 19:56
Klaus Iohannis, în vizită la Sibiu. Cum a reacţionat şeful statului când un copil i-a întins mâna

Klaus Iohannis petrece sfârşitul de săptămână la Sibiu. Sâmbătă seară, el s-a întâlnit cu primarul Astrid Fodor, care candidează pentru un nou mandat, şi candidatul FDGR la şefia CJ Sibiu, Gabriel Tischer.

Klaus Iohannis a făcut o scurtă plimbare prin centrul Sibiului, împreună cu cei doi cadidaţi ai FDGR, şi a vizitat expoziţia de fotografie în aer liber deschisă în Piaţa Mare a oraşului.

Oamenii l-au primit cu aplauze pe președintele care după ce a discutat câteva minute cu primarul a acceptat să facă fotografii cu câțiva copii. În momentul în care unul dintre copii a venit și i-a întins mâna, șeful statului l-a rugat doar să stea lângă el, fără să își dea mâinile.

După plimbarea prin piață, Klaus Iohannis și primarul Astrid Fodor au revenit în fața Primăriei, unde au mai rămas timp de câteva minute, după care șeful statului a părăsit centrul Sibiului.