Klaus Iohannis, încă o gafă: se duce în vizită în „judeţul Deva”

Klaus Iohannis, prezidențiabilul ACL, a explicat că unul dintre motivele rezultatelor proaste obținute de PNL este propaganda PSD și a lui Victor Ponta. Cu toate acestea, Klaus Iohannis a anunțat că va efectua o serie de vizite în țară, chair în județele unde se suspectează că au existat trădători, inclusiv în "judeţul Deva".

05 nov. 2014, 10:12
Klaus Iohannis, încă o gafă: se duce în vizită în „judeţul Deva”

”Voi efectua o serie de vizite în țară, chiar în următoarele zile ce urmează după validarea rezultatelor din primul tur. Voi merge în câteva județe: Brăila, Galați, Deva, Hunedoara”, a anunțat Klaus Iohannis.

Prezidenţiabilul ACL a comis mai multe gafe de-a lungul timpului. Una dintre ele este deja celebrul „ghinion”. În cadrul unui interviu, întrebat fiind cum de alţi profesori nu au reuşit să-şi cumpere şase case, cât deţine candidatul ACL, Iohannis a replicat că „profesorii care nu au reușit să-și ia șase case au avut ghinion”. De asemenea, o altă gafă, de o amploare mai redusă, se referă la salariul minim. Întrebat cât e cuantumul acestuia, Iohannis nu a ştiut să răspundă. O gafă asemănătoare a fost şi confuzia dintre politician şi politruc. La finele lunii august, Iohannis, a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă că este un „politruc” care vrea să candideze la Preşedinţia României. Ulterior, a încercat să dreagă această eroare, afirmând că a utilizat intenţionat acest termen întrucât făcea un experiment.

TOPUL GAFELOR FĂCUTE de candidaţi în campania electorală: ghinion, politruc, Mandela, paraşută şi popcorn