KLAUS IOHANNIS îşi lansează a doua carte: „Campania din 2014 fost MINATĂ de abuzuri şi scandaluri”

Preşedintele Klaus Iohannis îşi lansează sâmbătă, la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2015, cea de-a doua carte, "Primul Pas". Primul volum, "Pas cu pas", lansat în perioada campaniei prezidenţiale de anul trecut, a fost vândut în peste 130.000 de exemplare. 

30 apr. 2015, 07:57
KLAUS IOHANNIS îşi lansează a doua carte: „Campania din 2014 fost MINATĂ de abuzuri şi scandaluri”

Președintele României Klaus Iohannis va fi prezent sâmbătă 23 mai, la ora 15.00, la Salonul Internațional de Carte Bookfest, pentru lansarea cărţii „Primul pas”.

Şeful statului relatează, în noua sa carte, cum a trăit principalele momente ale campaniei prezidențiale de anul trecut și primele zile ale mandatului, dedicând-o „celor peste 6 milioane de români care au crezut în acest mod nou de a face politică”.

„Campania din 2014 a avut o dinamică foarte atipică şi a fost minată de câteva abuzuri şi scandaluri care au eclipsat temele demne de a fi discutate într-un astfel de interval. (…) Cred că analizarea acestor derapaje, fie ele legislative sau de comportament, ne poate face pe toţi mai atenţi la ceea ce înseamnă valori democratice, integritate şi, nu în ultimul rând, respect pentru adversar. Pentru toate aceste motive, dar mai ales pentru deschiderea nebănuită pe care au demonstrat-o în noiembrie 2014, cartea Primul pas le este dedicată celor peste 6 milioane de români care au crezut în acest mod nou de a face politică şi mi-au dat voturile lor”, spune Klaus Iohannis în introducerea volumului Primul pas.

Volumul de debut al lui Iohannis, „Pas cu pas”, a fost vândut în doar câteva luni în peste 130.000 de exemplare. 

Salonul Internațional de Carte Bookfest 2015 se desfăşoară la, Romexpo, în perioada 20-24 mai.

CITEŞTE ŞI KLAUS IOHANNIS se întâlneşte cu liderii sindicatelor. Mesajul preşedintelui pe Facebook