KLAUS IOHANNIS, discuţii cu liderii sindicatelor. Întâlnirea a avut loc în fostul birou al lui Băsescu VIDEO

Președintele Klaus Iohannis a discutat joi, la Palatul Cotroceni, cu liderii confederațiilor sindicale pe teme care privesc dialogul social. Şeful statului a ales să se întâlnească cu sindicatele în biroul fostului preşedinte Traian Băsescu, pe care Iohannis a refuzat să il ocupe pe motiv că este întunecat.

30 apr. 2015, 07:10

Preşedintele Klaus Iohannis a început, joi, de la ora 11.00, la Palatul Cotroceni, întâlnirea cu liderii confederaţiilor sindicale din România, pe care i-a invitat pentru discuţii privind problemele care preocupă societatea românească.

Discuţiile au avut loc în biroul pe care l-a ocupat fostul preşedinte Traian Băsescu. 

Klaus Iohannis i-a invitat la discuții pe Dumitru Costin — președintele Blocului Național Sindical, Ion Popescu — președintele Confederației Sindicale Meridian, Leonard Bărăscu — președintele Confederației Naționale a Sindicatelor Libere din România — Frăția, Bogdan Hossu — președintele Confederației Naționale Sindicale Cartel Alfa și Iacob Baciu — președintele Confederației Sindicatelor Democratice din România.

„Avem nevoie de un dialog social real în România. Ca mediator între stat și societate, doresc să asigur cadrul necesar în care vocile cât mai multor actori și instituții ale statului se fac auzite. După consultările cu partidele politice, astăzi mă voi întâlni cu liderii confederațiilor sindicale pentru a dezbate problemele care preocupă societatea românească„,  a scris preşedintele, pe Facebook, înainte de întâlnirea cu liderii sindicatelor.

Discuțiile sunt programate să înceapă la ora 11,00, potrivit Administrației Prezidențiale.

CITEŞTE ŞI Klaus Iohannis, ATAC DUR din Italia: Conducerea ICR se schimbă pe ŞEST, mă îngrijorează


loading...