Klaus Iohannis își pune cenușă-n cap în problema centrelor pentru mari arși: „Poate promisiunile au fost prea mari”

Preşedintele Klaus Iohannis a fost, marți, la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, unde a vizitat răniţii din incendiul de la Crevedia.

29 aug. 2023, 16:24
Klaus Iohannis își pune cenușă-n cap în problema centrelor pentru mari arși: „Poate promisiunile au fost prea mari”

Întrebat despre situația spitalelor pentru mari arși și despre promisiunile făcute după Colectiv, președintele a spus că suntem departe de promisiunile făcute la vremea respectivă, însă progresele care s-au făcut sunt de necontestat.

Citeste si Klaus Iohannis, în vizită la spitalul Floreasca, unde sunt internate mai multe victime ale exploziei de la Crevedia: „Este inacceptabil să dăm din umeri și să mergem mai departe. O astfel de tragedie nu poate rămâne fără urmări”

Am vorbit cu conducerea spitalului și ei mi-au spus, că lucruri s-au făcut deci progrese există dar suntem încă departe de promisiunile făcute la vremea respectivă. Poate promisiunile au fost prea mari sau poate angajamentul unor persoane care trebuiau să miște lucrurile a fost prea mic. Eu cred că mai avem destul de mult de lucru, însă pe de altă parte, și aici în spitalul de urgență, am văzut unele lucruri senzaționale. deci progrese s-au făcut și se fac, dar mai este mult de lucru”, a declarat Klaus Iohannis.