Klaus Iohannis împlineşte 56 de ani şi îşi serbează ziua de naştere la vila de la Neptun

Klaus Iohannis îşi serbează sâmbătă ziua de naştere, potrivit România TV. Este prima aniversare a lui Klaus Iohannis din postura de preşedinte al României. Vila de protocol de la Neptun este locaţia aleasă pentru marea petrecere la care au fost deja invitaţi cei mai apropiaţi prieteni ai familiei Iohannis.

RomaniaTV.net
12 iun. 2015, 18:00
Klaus Iohannis împlineşte 56 de ani şi îşi serbează ziua de naştere la vila de la Neptun

Președintele Klaus Iohannis își serbează sâmbătă, 13 iunie, ziua de naștere. Şeful statului împlinește vârsta de 56 de ani. Preşedintele va organiza o petrecere cu ocazia zilei lui de naştere la vila de protocol de la Neptun, informează România TV

De altfel, preşedintele Iohannis şi soţia lui, Carmen, au inspectat vila de protocol de la Neptun la începutul lunii iunie. 

Copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, au anunțat că liberalii vor avea, sâmbătă, o acțiune la Constanța. După şedinţa BPN al PNL de miercuri, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au fost întrebaţi dacă va fi organizat un eveniment de ziua de naştere a preşedintelui.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS îşi sărbătoreşte sâmbătă ziua de naştere. Mesajul liderilor PNL

„Noi doi (copreşedinţii PNL – n.r.) o să fim la Constanţa sâmbătă”, a spus Vasile Blaga. Alina Gorghiu a adăugat: „Îl sărbătorim de pe litoral. Avem acţiune”. „O să-i urăm toate cele bune, dar o să i le urăm sâmbătă”, la telefon, a continuat Alina Gorghiu.