Klaus Iohannis, la biserică de Paşte. Preşedintele a transmis mesaj de Paşte în română, germană şi maghiară şi urări pentru Flori

Preşedintele Kaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au mers, duminică dimineaţă, la slujba de Paşte de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu. La intrarea în lăcaşul de cult, Klaus Iohannis a transmis un mesaj, în română, germană şi maghiară, pentru care sărbătoresc Paştele, dar şi urări de Florii.

RomaniaTV.net
21 apr. 2019, 07:09
Klaus Iohannis, la biserică de Paşte. Preşedintele a transmis mesaj de Paşte în română, germană şi maghiară şi urări pentru Flori

Klaus Iohannis a ajuns la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu în jurul orei 10.00, împreună cu soţia sa, Carmen.

Cei doi au coborât din maşină în Piaţa Mică, în spatele lăcaşului de cult aflat în centrul municipiului Sibiu şi care are intrarea principală în Piaţa Mare. Înainte de intrarea în biserică, Klaus Iohannis a transmis ”Cristos a Înviat” în limbile română, germană şi maghiară.

De asemenea, şeful statului a transmis un mesaj de Florii şi ”La mulţi ani” pentru cei care îşi sărbătoresc onomastica.

”Creştinilor care astăzi sărbătoresc Floriile, le spun «Sărbători fericite», «Florii frumoase» şi celor care au ziua onomastică „La mulţi ani”, a spus şeful statului.

 

Anterior, preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, pe Facebook, ”pace, speranţă şi armonie” tuturor credincioşilor care sărbătoresc Paştele, iar celor care-şi serbează onomastica de Florii le-a urat ”La mulţi ani”.