Mama Luizei Melencu, la Cotroceni: Iohannis: Am rugat pe un coleg Consilier Prezidenţial să o primească vineri

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că mama Luizei Melencu va fi primită vineri la Cotroceni.

27 nov. 2019, 16:04
Mama Luizei Melencu, la Cotroceni: Iohannis: Am rugat pe un coleg Consilier Prezidenţial să o primească vineri

Preşedintele Iohannis a confirmat presei întâlnirea cu familia Luizei Melencu. „Am rugat pe un coleg Consilier Prezidenţial să o primească vineri pe doamna Melencu”, a spus Klaus Iohannis.

Mama Luizei Melencu a declarat la România TV că vrea să fie ajutată în privinţa cazului Caracal. „Suntem disperaţi, i-am cerut ajutorul preşedintelui. Am cerut întâlnirea în regim de urgenţă. Noi nu ştim nimic după 8 luni de zie. Ce s-a difuzat azi cu violul asupra fiicei mele este o manipulare. Nu accept aşa ceva”, a declarat mama Luizei Melencu.

Citeşte şi: Tonel Pop, avocatul familiei Melencu: Nimeni nu ne-a spus nimic. Dincă şi-a schimbat toate declaraţiile despre cum a făcut crimele

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a declarat la România TV că a aflat din conferinţa de presă despre reţinerea violatorului Luizei Melencu.  „Am aflat din conferinţa de presa despre această reţinere. Noi am iesit de la audierea cu Dinca. Ieri am fost sa vedem dosarul sa-l studiem. Nimeni nu ne-a spus nimic. Noi suntem aici, iar conducerea DIICOT explica faptul ca au arestat. Noua nu ne-a spus nimic. Suntem sfidati. Nu stim daca au abuzat-o. Dinca nu mai vrea sa dea declaratii. Vine la DIICOT si transcrie declaratiile de mana. Vine cu servite. Dinca si-a schimbat din nou toate declaratiile. Si le scrie in arest si le transcrie aici. A schimbat total elementele esentiale. Modul cum a facut crimele”, a spus Tonel Pop.

Citeşte şi: Încă un bărbat reţinut în dosarul Caracal. Un apropiat al lui Gheorghe Dincă e acuzat de violarea Luizei

Încă un bărbat, un apropiat al lui Gheorghe Dincă, a fost reţinut de DIICOT în dosarul privind dispariţia Luizei Melencu. Bărbatul va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de procurori că a violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Gheorghe Dincă.

Citeşte şi: Luis Lazarus, dezvăluiri-şoc despre bărbatul acuzat de violarea Luizei Melencu. „Mi s-a părut suspect de la început!”

Luis Lazarus a făcut dezvăluiri bombă la România TV despre bărbatul acuzat de procurori că ar fi violat-o pe Luiza Melencu. Suspectul a fost reţinut deja în „Dosarul Caracal”.

„Acest tip este în dosar de la început. Eu am speculat că ar putea fi complice al lui Gheorghe Dincă. El a fost audiat deoarece a stat cu în casă luni de zile cu Gheorghe Dincă şi ştia o groază de lucruri despre acesta. A fost audiat şi eliberat pentru că procurorilor nu li s-a parut interesant”, a spus Luis Lazarus la România TV.

Încă un bărbat reţinut în dosarul Caracal. Un apropiat al lui Gheorghe Dincă e acuzat de violarea Luizei

„Eu l-am intervievat şi mi s-a părut ciudat, nu avea alibiuri, încurca orele, apoi procurorii au vazut probabil interviul şi l-au rechemat. Mi-aduc aminte că la câteva săptămâni, Bănilă (n.r. Felix Bănilă, fostul şef al DIICTOT) a mai avut o ieşire cu un comunicat în care nu a spus nimic, dar a dat de înţeles că îl mai cercetează pe acest bărbat”, a mai precizat Luis Lazarus.

Complicele lui Dincă este bărbatul cu arsuri deconspirat de Luis Lazarus în direct la România TV