Anunţ de ultimă oră: Măştile vor fi obligatorii după 15 mai

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat în timpul conferinţei de presă de la Palatul Cotroceni, că măştile vor deveni un accesoriu indispensabil după data de 15 mai. 

RomaniaTV.net
28 apr. 2020, 14:46
Anunţ de ultimă oră: Măştile vor fi obligatorii după 15 mai

Deşi preşedintele României, Klaus Iohannis, a luat decizia de a reduce din restricţiile impuse prin ordonanţele de urgenţă, acesta a declarat în timpul conferinţei că măştile vor fi obligatorii după 15 mai pentru toţi cetăţenii României. 

Va trebui, însă, să purtăm măștile de protecție, în spațiile închise și în mijloacele de transport în comun.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Marile festivaluri nu vor avea loc în acest an. Competiţiile sportive vor fi fără spectatori

Pentru această nouă măsură, orizontul de timp nu este deloc optimist. Șeful statului spune că vom fi nevoiți să facem acest lucru, cel mai probabil, un an de zile.

„După dată de 15 mai, toată lumea va fi obligată să poarte măști de protecție în spațiile publice închise și atunci când folosim transportul public în comun. Această măsură nu este limitată în timp și vom putea să renunțăm la purtarea măștii poate la anul, atunci când această pandemie va fi sub control și nu mai există riscul infectării”, a declarat Klaus Iohannis.