Klaus Iohannis, mesaj de Crăciun pentru români: Sunt convins că putem găsi puterea pentru a construi o societate mai bună

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj tuturor românilor în Ajunul Crăciunului. Într-un clip postat pe Facebook, şeful statului îndeamnă la bunătate, compasiune şi optimism.

RomaniaTV.net
24 dec. 2016, 15:35
Klaus Iohannis, mesaj de Crăciun pentru români: Sunt convins că putem găsi puterea pentru a construi o societate mai bună

Klaus Iohannis le-a transmis românilor în prag de Crăciun că este convins că pot găsi „puterea de a ne uni eforturile pentru a construi o societate mai bună”.

„Sărbătoarea creştinătăţii, naşterea Domnului, să ne apropie mai mult unii de ceilalţi. Crăciunul să vă aducă bucurie şi linişte în suflet şi în familie. Gândul nostru să se îndrepte şi către cei singuri, descumpăniţi, fără cămin, chiar şi fără speranţă. O faptă bună şi un dram de atenţie din partea noastră aduc alinare acestor oameni. În pofida greutăţilor şi provocărilor din ultimul an, sunt convins că putem găsi motive de optimism şi puterea de a ne uni eforturile pentru a construi o societate mai bună. Vă urez Crăciun fericit oriunde v-aţi afla!”, este mesajul transmis de preşedinte pe Facebook.

Citeşte şi Klaus Iohannis a anunţat unde petrece Sărbătorile. Anunţ SURPRIZĂ

Preşedintele a transmis şi un mesaj către membrii comunităţii evreieşti din România cu ocazia sărbătorii Hanuka, prilej cu care le urează prosperitate, pace şi bucurie. „Cu prilejul Sărbătorii Hanuka, doresc să adresez membrilor comunităţilor evreieşti din România calde urări de prosperitate, pace şi bucurie. Timp al reînnoirii şi al purificării, Hanuka îndeamnă la contemplaţie şi recunoştinţă, amintind de biruinţa, timp de secole, a unui popor încercat. Fie ca aceste opt zile de sărbătoare în care evreii celebrează victoria luminii spirituale să fie un prilej de comuniune în familie, în jurul Templului sfânt şi în comunitate”, se arată în mesajul lui Klaus Iohannis.