KLAUS IOHANNIS, mesaj de ultimă oră pe Facebook

Preşedintele Klaus Iohannis a scris, pe Facebook, un mesaj cu prilejul deschiderii anului universitar 2015-2016. Iohannis spune că va participa, luni, la festivitatea de la Universitatea Bucureşti, ocazie cu care va aduce "din nou în discuție tema educației în România".

05 oct. 2015, 06:19
KLAUS IOHANNIS, mesaj de ultimă oră pe Facebook

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la festivitatea de deschidere a anului universitar 2015-2016, la Universitatea Bucureşti, Facultatea de Drept. 

Şeful statului a postat, înainte de evmniment un mesaj pe Facebook.

„Deschiderea noului an universitar, care coincide cu Ziua Internațională a Educației, mă va regăsi la Universitatea din București, unde voi împărtăși bucuria unui nou început alături de profesori și studenți. Voi avea astfel ocazia de a aduce din nou în discuție tema educației în România. Avem nevoie de contribuția, expertiza și autoritatea universităților în consultarea pe care am lansat-o recent. Urez tuturor profesorilor și studenților un an academic plin de împliniri!”, a scris Iohannis. 

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, luni, 5 octombrie, preşedintele Klaus Iohannis va fi prezent, începând cu ora 10.00, la Universitatea București, Facultatea de Drept, Aula Magna,  la festivitatea de deschidere a anului universitar.

CITEŞTE ŞI Victor Ponta, despre negocierile dintre Dragnea şi Iohannis: „Era normal să râdem puţin”