Victor Ponta, despre negocierile dintre Dragnea şi Iohannis: „Era normal să râdem puţin”

Premierul Victor Ponta a dezminţit, vineri, din nou zvonurile privind negocierile dintre PSD şi Cotroceni pe tema schimbării sale din funcţie şi a găsirii unui înlocuitor.

02 oct. 2015, 16:04
Victor Ponta, despre negocierile dintre Dragnea şi Iohannis: „Era normal să râdem puţin”

Victor Ponta a făcut noi precizări în privinţa scenariului schimbării sale din funcţie. 

„Ieri dimineaţă a apărut pe sursele bine cunoscute, cum gata Liviu Dragnea negocia cu Klaus Iohannis schimbarea mea. Întâmplător Liviu Dragnea era cu mine la Târgu Jiu şi Iohannis era în avion. Era normal să râdem puţin, că era greu să negocieze Liviu Dragnea care era cu mine cu domnul preşedinte Iohannis care era în avion„, a spus Ponta, vineri, la Antena 3.

Victor Ponta s-a declarat pregătit să îşi ducă mandatul la capăt, precizând că va continua să facă partea sa de treabă.

„Eu îmi fac activitatea mea ca prim-ministru şi cât timp această coaliţie care tocmai a fost confirmată marţi rămâne fermă pe poziţie cred că obligaţia este să-mi fac treaba(…). Luni voi merge în Camera Deputaţilor pentru a prezenta modul în care autorităţile noastre sunt pregătite de primirea refugiaţilor. Avem pachetul de legi pentru achiziţiile publice…vine legea salarizării unitare, unde nici bunul Dumnezeu n-ar putea să mulţumească pe toată lumea fiind vorba de o problemă de bani şi avem bugetul pe 2016 în care trebuie să includem prevederile Codului Fiscal”, a explicat Ponta.

CITEŞTE ŞI Victor Ponta, despre scenariul că va fi schimbat din funcţie: „Sursele alea sunt PENIBILE. Nişte fripturişti

„Îmi văd în continuare de ceea ce fac pe zona economică şi pe zone pe care le-am pierdut în noiembrie în China. Merg în continuare în ţările din Orientul Apropiat, de Moldova avem grijă şi suntem singurii care facem ceva pentru Moldova(…). Eu fac în continuare partea mea şi îmi văd de relaţii”, a conchis premierul.

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, joi, la Târgu Jiu, cum comentează scenariul vehiculat în presă, pe surse, potrivit căruia acesta va fi schimbat din funcţia de premier după Congresul PSD, în condiţiile în care preşedintele Klaus Iohannis ar fi garantat social-democraţilor că va numi un premier din partea PSD.

„Care surse din Cotroceni? Că înţeleg că preşedintele abia a ajuns săracul în ţară. Sursele alea sunt penibile. Pentru că sunt aceleaşi surse, îi numeşte domnul Cristoiu foarte bine  – fripturişti , care, marţi dimineaţa, ne spuneau cum UNPR tradeaza si voteaza motiunea. N-a votat nimeni”, a spus Ponta.