Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Marii Uniri: La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români, oriunde vă aflaţi"

Publicat: Duminică, 01 Decembrie 2019 13:56 // Actualizat: Duminică, 01 Decembrie 2019 13:56 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, un mesaj de ”La mulţi ani!” românilor de Ziua Naţională. 

"La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români, oriunde vă aflaţi!", a transmis preşedintele Klaus Iohannis, duminică, pe Facebook, cât şi pe Twitter.

Preşedintele Klaus Iohannis a asistat duminică la parada militară de la Bucureşti. Şeful statului a ajuns cu puţin înainte de ora 11.00 şi a fost întâmpinat de Generalul-locotenent Daniel Petrescu, șef al Statului Major al Armatei.

După ora 12.30, la încheierea paradei militare, preşedintele Klaus Iohannis a plecat din tribuna oficială şi a mers să dea mâna cu mai mulţi spectatori de la paradă şi pentru a le ura "La mulţi ani". A vorbit şi cu mai mulţi copii, i-a mângâiat şi i-a întrebat dacă le-a plăcut parada.

Aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii și Administrația Națională a Penitenciarelor, din care 500 militari din 21 de țări aliate sau partenere, aproximativ 200 de mijloace tehnice au participat, duminică, 1 Decembrie la Parada Militară Națională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8074
RON
26 Feb
noapte 7 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H