Klaus Iohannis, mesaj pentru persoanele care nu cred în existenţa COVID: E suficient să ne uităm în spitale, la numărul mare de decese

Președintele României susține că persoanele care nu cred în existența coronavirusului ar trebuie să fie atenți la ce se întâmplă în spitale, dar și la numărul de decese provocat de infecția cu COVID. De asemenea, Klaus Iohannis susține că a constatat faptul că românii respectă normele impuse de autorități.

RomaniaTV.net
28 oct. 2020, 16:00
Klaus Iohannis, mesaj pentru persoanele care nu cred în existenţa COVID: E suficient să ne uităm în spitale, la numărul mare de decese

”Persoane care nu cred în nimic, în boli, în vaccinuri există perste tot, nu în număr mare, dar e regretabil. E suficient să ne uităm în spitale. Regretabil la numărul mare de decese. Constat că majoritatea românilor respectă normele impuse. Mă revoltă că persoane publice, precum șefii PSD, nu respectă aceste norme. Așa ceva e revoltător. și tuturor celor care nu cred le recomand să întrebe la spitale” , a declarat președintele României.

Citește și: Klaus Iohannis: Avem 12 direcţii prioritare. Infrastructura, Sănătatea şi Educaţia, pe listă

„Nu ne dorim un aşa numit lockdown. Deocamdată, situaţia nu ne duce cu gândul la o carantină”

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că autorităţile nu îşi doresc „un aşa numit lockdown”, chiar dacă alte state precum Franţa şi Germania au luat măsuri drastice pentru a limita răspândirea noului coronavirus. Preşedintele este de părere că ” lucrurile la noi au fost gestionate până acum bine”.

”De la începutul pandemiei până acum, locurile de la ATI s-au dublat şi nu ne dorim un aşa numit lockdown. Deocamdată, situaţia nu ne duce cu gândul la o carantină sau un lockdown”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.