Klaus Iohannis: „Niciun specialist n-a putut să-mi spună că în martie va fi mai bine ca în decembrie! Iarna lucrurile-s mai complicate”

Klaus Iohannis a vorbit miercuri seara de perioada de iarnă, avertizând că situaţia riscă să devină mai îngrijorătoare, sezonul gripal urmând să se suprapună cu pandemia de coronavirus.

13 oct. 2020, 17:36
Klaus Iohannis: „Niciun specialist n-a putut să-mi spună că în martie va fi mai bine ca în decembrie! Iarna lucrurile-s mai complicate”

„Am întrebat pe mai mulţi, experţi, medici, specialişti. Niciunul nu a putut să-mi spună cu mâna pe inimă că în luna martie va fi mai bine decât în decembrie.

Citeşte şi Marcel Ciolacu a răbufnit după declaraţiile lui Klaus Iohannis: „Nu poţi să priveşti de la Cotroceni cum totul se prăbuşeşte în jur”

Să ne aşteptăm, dacă avem noroc, fiindcă nu depinde deloc de noi, dacă avem noroc şi se găseşte un vaccin viabil, atunci să ne aşteptăm la o îngrădire a acestei pandemii şi cu ajutorul vaccinului. Mult mai bine este să ne bazăm pe noi, să purtăm mască, să păstrăm distanţa şi să ne ocupăm de igienă. Trebuie să recunoaştem şi să înţelegem că iarna lucrurile sunt mai complicate, intrăm în plin sezon de gripă. Se suprapune gripa cu pandemia de coronavirus. Deci lucrurile vor fi din ce în ce mai complicate.

Repet, niciun specialist nu a putut să-mi spună cu mâna pe inimă că în luna martie va fi mai bine decât în decembrie, pentru alegeri”, a spus preşedintele Klaus Iohannis.