Klaus Iohannis nu ştie cum va COABITA pe viitor cu Victor Ponta: Am aflat din SURSE că s-a dus la Baku VIDEO

Klaus Iohannis a declarat, luni, că nu a ştiut că premierul Victor Ponta a mers la Baku şi nici nu l-a informat că pleacă în Turcia pentru a se opera la genunchi. Şeful statului a mai arătat că nu ştie cum va coabita cu şeful Executivului de acum încolo. 

15 iun. 2015, 11:19
Klaus Iohannis nu ştie cum va COABITA pe viitor cu Victor Ponta: Am aflat din SURSE că s-a dus la Baku VIDEO

Klaus Iohannis a precizat, luni, înainte de a pleca în vizita din Croaţia, că nu a vorbit cu premierul Victor Ponta în ultimele zile.

„Faptul că primul ministru s-a dus la Baku l-am aflat din surse, după ce a plecat. Nici Baku, nici „La multi ani”, nici Turcia. Nu m-a sunat”, a spus Klaus Iohannis. 

Întrebat cum va coabita cu Victor Ponta de acum încolo, Iohannis a răspuns: „E bună întrebarea. Încă nu am un răspuns”.

CITEŞTE ŞI Victor Ponta, dezamăgit de Klaus Iohannis: În ultimele zile a fost de o singură parte, aceea a partidului său

În ceea ce priveşte declaraţiile lui Victor Ponta care s-a declarat dezamăgit de preşedinte că a renunţat la rolul său de arbitru, şeful statului a spus: 

„Da, probabil dumnealui a înţeles că aşteptările pe care le are electoratul de la mine sunt un fel de presiuni. Nu ştiu dacă aşa o fi, dar, într-adevăr , mă simt foarte obligat faţă de români să am grijă ca în România, corupţia să fie, pe cât se poate de mult, eradicată.”

Iohannis a comentat şi eşecul înregistrat la moţiunea de cenzură, respinsă, vineri, în Parlament: „Acesta a fost nivelul de mobilizare la care s-a putut ajunge. Mai mult nu am ce spune aici. Eu întotdeauna sper în mai bine.”

Preşedintele Klaus Iohannis se va afla, luni şi marţi, într-o vizită oficială în Croaţia, în cursul căreia va avea întrevederi cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarović, precum şi cu premierul Zoran Milanović.