Klaus Iohannis, prima reacţie după atacul cu bombe din Siria: "Suntem solidari cu acţiunile partenerilor noştri strategici"

Publicat: Sâmbătă, 14 Aprilie 2018 12:09 // Actualizat: Sâmbătă, 14 Aprilie 2018 13:05 // Sursa: romaniatv.net

Klaus Iohannis reacţionează după ce SUA, Marea Britanie şi Franţa au atacat Siria.

"România își reiterează condamnarea cu privire la utilizarea armelor chimice în Syria, care nu este deloc justificată. Suntem solidari cu acțiunile partenerilor noștri strategici", a scris Klaus Iohannis pe contul de Twitter. 

SUA, Marea Britanie şi Franţa au atacat sâmbătă dimineaţă mai multe zone din Siria care se presupune că ar avea legătură cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat că le-a folosit împotriva civililor din Duma în urmă cu o săptămână, anunţă BBC.

Rusia a transmis că "astfel de acţiuni nu vor rămâne fără consecinţe". Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis, sâmbătă, un comunicat în care a precizat că atacurile coordonate de SUA împotriva Siriei reprezintă acte de agresiune şi a adăugat că Rusia va cere reunirea de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU, potrivit AFP. Escaladarea conflictului din Siria va produce efecte devastatoare asupra întregului sistem al relaţiilor internaţionale, a avertizat Putin.

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a transmis o declaraţie în care îşi afirmă susţinerea faţă de atacurile lansate de SUA, Marea Britanie şi Franţa în Siria.

loading...
7 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
atac chimic Siria atac în Siria bombardamente Siria Klaus Iohannis România Siria
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 apr 12:57
Răspunde | Votează email 0 email
COSTICA ALEXA
Romanul Iohannis a uitat un proverb romanesc [c-avea la orice];tacerea este de aur; a grait cand trebuia sa taca ,Tarul nu uita si nu iarta,vedem la iarna cat vor costa gazele.
14 apr 22:28
Răspunde | Votează email 0 email
BRAUER MARIA
NE DAM SEAMA DOMNUL GENERAL CA DVS CA POLITIST;GENERAL; ZIARIST; SI AVOCAT VA GANDITI NUMAI LA LEGE-ATI ZIS CA NU EXISTA POLITIST CARE SA NU AIBA ARMA;NU E O TREABA SIMPLA: COPILUL A ZIS CA SUNT FRUMOSI: DACA AM HALUCINATII SA NE ZICETI:
14 apr 18:49
Răspunde | Votează email 0 email
serj
mai trage-le o limba doua americanilor papagalule poate le imaculezi curul murdar de kk.
14 apr 15:10
Răspunde | Votează email 0 email
BRAUER MARIA
ALIENAREA IN SENSUL DE PSIHOZA SAU SCHIZOFRENIE NU E PLECATUL IN STRAINATATE SI NICI DE LE EPUIZAREA-EPUIZAREA NU TE IMPARTE IN DOUA PERSOANE DIFERITE UNA CARE SA ZICA DA SI UNA CARE SA ZICA NU SAU SA DUCA LA GANDIRE DEZORDONATA CARE SA SE REFLECTE SI IN COMPORTAMENT:IN SCHIMB OCULTISMUL POATE DUCE LA ASA CEVA; DISTRUGAND OMUL INCET-INCET PANA LA MOARTE: DE ASEMENEA VIOLENTA FIZICA SI PSIHICA;ABUZURILE FIZICE SI PSIHICE; LIPSA CONDITIILOR NECESARE UNEI VIETI NORMALE; SAU DACA TE CREZI FARAON CU SARPE IN FRUNTE TOTI POT FI FACTORI CARE DUC LA SCHIZOFRENIE PSIHOTICA:
14 apr 14:46
Răspunde | Votează email 0 email
BRAUER MARIA
NA IN RUSA SE SCRIE HO:
14 apr 14:41
Răspunde | Votează email 0 email
BRAUER MARIA
KANESNA -AS FI CURIOASA DACA DOMNUL BOGDAN ALEXANDRU VB FB RUSA: DOMNII FARAONI CANTA MI AMOR IN ITALIA DAR CU SARPELE ALA IN FRUNTE CN ARE CURAJ SA-I PUPE CHIAR DACA SUNT DOMNIILE LOR DORITORI:::::
14 apr 14:25
Răspunde | Votează email 0 email
BRAUER MARIA
STA JOS BADEA STEFAN ;NU E SPRINTEN:DAR AU SI OILE ALEA CE LE TREBUIE SAU E PLECAT MAI MULT PRIN COSTA RICA SAU PRIN TENERIFE BADEA STEFAN?
1
EUR
4.8026
RON
23 Feb
noapte 0 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H