Klaus Iohannis, ridiculizat de Buzdugan și Morar

Buzdugan și Morar, cei doi realizatori ai matinalului de la Radio Zu, au luat în vizor pe Klaus Iohannis, candidatul ACL pentru alegerile prezidențiale. Astfel, marți și miercuri Iohannis a fost subiectul glumelor celor doi.

RomaniaTV.net
01 oct. 2014, 09:48
Klaus Iohannis, ridiculizat de Buzdugan și Morar

Marți, Iohannis a fost ironizat pentru cele 6 case pe care le deține. Buzdugan l-a imitat pe președintele PNL și a spus că dorește să lanseze mai multe programe, printre care „A 7-a casă”, „Prima Masă”, pentru cei care nu au mâncat vreodată la un restaurant de lux din Herăstrău și „Prima Oară”, pentru adolescenții care nu și-au început până acum „viața senzuală”.

Miercuri, Iohannis a fost criticat de cei doi realizatori de radio pentru declarația referitoare la faptul că infiltrarea ofițerilor acoperiți în presă și politică este un lucru normal. Buzdugan a intrat în rolul unui vasluian și a spus că dacă Iohannis va fi ales președinte, județul Vaslui va deveni landul Vasluien, ziua națională a României se va numi „Oktoberfest”, capitala va fi mutată la Piatra Neamț sau Târgu Neamț, toată lumea va primi câte un BMW „Ursuleț”, iar în ianuarie se va sărbători festivalul frigului „Ger Mania”.

Buzdugan și Morar i-au făcut lui Iohannis și o dedicație muzicală, fredonând pe fundalul melodiei „Falco – Der comissar” versurile „Ein, swei, polizei, Iohannis câte case ai!”.