KLAUS IOHANNIS s-a supărat din nou. Momentul care l-a deranjat în timpul declaraţiei de presă VIDEO

Klaus Iohannis a fost, miercuri, din nou protagonistul unui incident în timpul declaraţiilor de presă. Deranjat de telefonul unui jurnalist, Iohannis şi-a întrerupt discursul şi a aşteptat până când acesta a terminat. Nu este prima oară când Iohannis are reacţii de acest tip în timpul conferinţelor de presă. 

RomaniaTV.net
10 iun. 2015, 10:51
KLAUS IOHANNIS s-a supărat din nou. Momentul care l-a deranjat în timpul declaraţiei de presă VIDEO

Președintele Klaus Iohannis a plecat, miercuri dimineața, la summitul Uniunii Europene cu țările latino-americane (CELAC) și a ținut pe Aeroportul Otopeni o declarație de presă.

La un moment dat, Klaus Iohannis şi-a întrerupt declaraţia, deranjat de faptul că un jurnalist vorbea la telefon. „Ați terminat?„, a întrebat uşor iritat şeful statului.

După ce a așteptat preţ de câteva momente, Iohannis și-a continuat declaraţiile.

Şeful statului a mai avut parte de incidente de acest tip. În martie, la Bruxelles, preşedintele şi-a întrerupt de două ori conferinţa de presă deoarece în sala de conferinţe a pornit un televizor al televiziunii interne şi apoi a sunat telefonul unui jurnalist.

Celebru rămâne şi episodul „Paltonul”, de la Paris. După ce a coborât din avion, şeful statului a rămas cu haina în mână şi, cum nimeni din staff nu a intervenit în acel moment, înainte de a intra în maşină, Iohannis şi-a aruncat haina pe capotă.