Klaus Iohannis și Nicușor Dan, întâlnire de gradul zero la Palatul Cotroceni, cu o zi înainte de alegeri. „Nu uitați! Mâine mergeți la vot”

Președintele Klaus Iohannis continuă campania electorală și se întâlnește cu Nicușor Dan. La alegerile locale, cu o zi înaintea votului, Nicușor Dan a fost în vizită la Cotroceni.

05 dec. 2020, 11:34
Klaus Iohannis și Nicușor Dan, întâlnire de gradul zero la Palatul Cotroceni, cu o zi înainte de alegeri. „Nu uitați! Mâine mergeți la vot”

Declarațiile susținute de Klaus Iohannis după întâlnirea cu Nicușor Dan:

„Tocmai am încheiat întâlnirea cu Nicușor Dan, o discuție bună, aplicată. Domnul primar general mi-a prezentat problemele cele mai grele de la preluarea mandatului, soluțiile pe care le vede. Am fost foarte bucuros să văd că primarul are soluții, abordări constructive. E evident că unele dintre aceste probleme pot fi soluționate dacă se folosesc bani europeni, dacă se construiesc finanțări potrivite.

Este nevoie de o colaborare strânsă și de un sprijin solid de la Guvern. Cred că se poate rezolva tot ce ține de București, în condițiile în care primarul general găsește în Guvern un partener solid. Astfel și problemele Capitalei vor putea fi abordate și rezolvate.

Vă doresc multă sănătate! Nu uitați! Mâine mergeți la vot!”, a transmis președintele.

Agenda lui Iohannis pentru 5 decembrie

”Întâlnire cu Primarul General al Municipiului București, Nicușor Dan

Ora 11:30, la Palatul Cotroceni

Întâlnire cu voluntarii SMURD și studenți mediciniști voluntari

Ora 17:00, la Detașamentul de Pompieri „Mihai Vodă”, București

La finalul întâlnirii, Președintele României va susține o declarație de presă”, arată Administrația Prezidențială.

Klaus Iohannis: „România normală poate deveni realitate doar dacă valorificăm votul din 6 decembrie”

Președintele Klaus Iohannis a făcut o declaraţie de presă vineri, la ora 19:00, la Palatul Cotroceni, pe tema alegerilor parlamentare.

„Peste numai două zile suntem așteptați la urne pentru a decide direcția în care va evolua România în următorii patru ani.

Folosiți cu înțelepciune această putere uriașă. Alegeți cu responsabilitate, cu gândul la prezent, la modul în care va arăta România mâine.

Există reguli sanitare stricte, astfel încât riscul de infectare să fie redus la minimum. Dacă fiecare dintre noi va respecta normele, nu vor fi motive suplimentare de îngrijorare.

Vă îndemn să veniți în număr cât mai mare la urne. Începem să întrezărim sfârșitul acestei teribile pandemii, odată cu vaccinurile.

Mandatul pe care voi mi l-ați dat e de a construi România normală și sunt decis să-l duc la îndeplinire. Urmează patru ani fără alte alegeri, avem o șansă istorică la o guvernare stablă care să aplice acele reforme mereu amânate.

Votul trebuie să conducă la o majoritate solidă, capabilă să lucreze în beneficiul românilor. Voi conduce personal acest efort de coagulare a tuturor forțelor democratice și reformiste.

Pentru a intra într-o nouă etapă, România are nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Dragi români, pe 6 decembrie Vă aștept pe toți la vot.”, a spus Iohannis.