Klaus Iohannis, ultima zi înainte de învestirea în funcţia de preşedinte al României. Vezi cum a petrecut-o

Klaus Iohannis va fi învestit, duminică, odată cu depunerea jurământului în Parlament, în funcţia de preşedinte al României, pe care o va ocupa pentru următorii cinci ani, după ce a câştigat alegerile din 16 noiembrie. În ultima zi a sa de "civilie", Klaus Iohannis s-a aflat la Sibiu, unde nu a făcut nimic neobişnuit.

RomaniaTV.net
20 dec. 2014, 11:57
Klaus Iohannis, ultima zi înainte de învestirea în funcţia de preşedinte al României. Vezi cum a petrecut-o

Klaus Iohannis a rămas la Sibiu până în ultima zi dinaintea depunerii jurământului ca preşedinte al României. Sâmbătă, înainte de a pleca spre Bucureşti, Klaus Iohannis a jucat o partidă de tenis cu antrenorul şi mentorul său, iar după-amiază urma să plece spre Bucureşti, împreună cu soţia sa, Carmen.

Sâmbătă seară, Klaus Iohannis va ajunge în Bucureşti, urmând să stea la Vila Lac 2 de la Snagov, care i-a fost repartizată prin hotărâre de guvern ca reşedinţă oficială. Dacă preşedintele ales s-a familiarizat deja cu noua locuinţă, cazându-se acolo în nopţile petrecute în Bucureşti în ultima săptămână, soţia sa, Carmen Iohannis, se va afla prima oară în noua reşedinţă, una pe care, spun surse apropiate celor doi, ar vrea să o schimbe în viitorul apropiat, deoarece este prea mare pentru nevoile lor.

Klaus şi Carmen Iohannis ar urma să se mute la Vila Lac 3 imediat ce aceasta va fi eliberată de Traian Băsescu şi familia sa.

Klaus Iohannis va fi învestit în funcţia de preşedinte al României duminică, la ora 12.00, în cadrul unei ceremonii în plenul Parlamentului. La ora 14.00, Iohannis va fi gazda unei recepţii la Palatul Cotroceni.


loading...