Klaus Iohannis va participa, în 10-11 noiembrie, la evenimentele dedicate Centenarului Armistiţiului, de la Paris

Publicat: Marţi, 30 Octombrie 2018 14:09 // Actualizat: Marţi, 30 Octombrie 2018 14:09 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, în 10-11 noiembrie, la evenimentele dedicate Centenarului Armistiţiului care a pus capăt ostilităţilor din cadrul Primului Război Mondial, ce vor avea loc la Paris. Participarea are loc la invitaţia preşedintelui Republicii Franceze, Emmanuel Macron, potrivit news.ro.

Cu acest prilej, la Arcul de Triumf, va avea loc ceremonia Centenarului Armistiţiului, la care preşedintele României va fi prezent, alături de liderii ţărilor beligerante din Primul Război Mondial, precum şi cei ai ţărilor care au sprijinit efortul de război.

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, totodată, la deschiderea Forumului de Pace de la Paris, o iniţiativă a preşedintelui Emmanuel Macron, care îşi propune să genereze proiecte concrete în spiritul multilateralismului şi al cooperării contemporane, în sprijinul păcii, informează Administraţia prezidenţială.

De asemenea, cu ocazia vizitei la Paris, preşedintele României se va întâlni cu studenţi, masteranzi şi doctoranzi români din regiunea pariziană, implicaţi în cercetarea ştiinţifică. Întâlnirea, organizată la Ambasada României la Paris, este dedicată contribuţiei româneşti la dezvoltarea ştiinţei şi tehnicii în Anul Centenarului Marii Uniri.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
07 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H