Klaus Iohannis: Voi continua să mă implic pentru a obţine mai mult pentru România

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă de la Cotroceni faptul că se implica pentru ca România să obţină mai mult la următorul exerciţiu

RomaniaTV.net
19 iun. 2020, 11:52
Klaus Iohannis: Voi continua să mă implic pentru a obţine mai mult pentru România

„Avem câteva veşti foarte bune, ne-am înţeles să discutăm în continuare bugetul multianul şi fondul de recuperare, la pachet. Încă este nevoie de destul de mult discuții pentru a pune toate lucrurile la punct. Încă nu toată lumea nu e lămurită cum trebuie abordată suma finală pentru fondul de recuperare și trebuie să mai discutăm anumite condiții în care se pot acorda aceste sume” , a declarat Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a reclamat la CCR Legea privind aprobarea obiectivului de investiţii Spitalul Militar Regional „Carol I”

„În actualul exerciţiu bugetar, România a avut dreptul la 44 de miliarde de euro, ne luptăm să obţinem o sumă mai mare pentru următorul exerciţiu. Asta înseamnă bani pentru sănătate, educaţie, energie, autostrăzi, dezvoltare economică, căi ferate, apă, canalizare şi multe alte lucruri. Este evident că România are nevoie de bani europeni pentru a ajunge din urmă media ţărilor europene. Voi continua să mă implic pentru a obţine cât mai mult pentru România” , a adăugat preşedintele.