Klaus Johannis: Candidatura Elenei Udrea nu-mi creează absolut nici o problemă

Candidatul ACL la Preşedinţia României, Klaus Johannis, a declarat joi la Focşani că înscrierea Elenei Udrea în cursa prezidenţială nu îi creează "absolut nicio problemă în ceea ce priveşte reuşita în alegeri", transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
21 aug. 2014, 18:20
Klaus Johannis: Candidatura Elenei Udrea nu-mi creează absolut nici o problemă

„Nu pot spune însă că este un fapt excepţional de bun. Că avem foarte mulţi candidaţi pe eşichierul politic de dreapta. Dar nu este nici îngrijorător”, a susţinut Johannis.

Klaus Johannis consideră ca un fapt „deosebit de clar” că „toate partidele încearcă în prezent să se profileze în ochii electoratului venind cu candidaţi proprii în competiţia prezidenţială”.

Dar acest lucru, a spus Klaus Johannis, nu îi va crea „niciun fel de probleme” pentru a accede în turul II şi a câştiga alegerile prezidenţiale.

Pe de altă parte, Johannis a afirmat că Adrian Năstase „poate să-şi spună cu siguranţă părerile politice şi să lucreze în interesul PSD”.

„Adrian Năstase mai are greutate în discursul politic. Nu văd de ce nu. Numai că eu cred că acest lucru se va petrece doar în PSD”, a afirmat Klaus Johannis.