Klaus Johannis: Ultima întâlnire politică cu Băsescu a avut loc în 2008

Candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) la prezidenţiale, Klaus Johannis, a reiterat, marţi, la Alba Iulia, că ultima sa întâlnire politică avută cu preşedintele Traian Băsescu a fost în 2008, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
19 aug. 2014, 20:21
Klaus Johannis: Ultima întâlnire politică cu Băsescu a avut loc în 2008

„Dacă definim ca întâlnire o întâlnire unde Traian Băsescu şi cu mine ne-am întâlnit ca să vorbim noi doi ca doi politicieni, eu mi-amintesc că a fost în 2008. Că ne-am întâlnit în sensul că am fost în aceeaşi biserică, la aceeaşi oră, pentru un eveniment religios şi ne-am salutat, asta nu cred că se poate considera o întâlnire politică. Alte întâlniri nu îmi amintesc să fi avut şi, cu certitudine, nu întâlniri în care să discutăm despre proiecte politice de vreun fel”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Klaus Johannis.

Acesta a participat, marţi seara, la Alba Iulia, la o întâlnire cu membrii Colegiului Director al ACL Alba, la care au fost prezenţi, de asemenea, vicepreşedintele PNL Mihai Voicu, preşedintele CJ Mureş, liberalul Ciprian Dobre, primarul municipiului Arad, democrat-liberalul Gheorghe Falcă, liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan, liderii ACL Alba, Teodor Atanasiu şi Mircea Hava.


loading...
Partenerii noștri