Klaus şi Carmen Iohannis şi-au făcut plimbarea de seară la Palatul Culturii din Iaşi

Preşedintele Klaus Iohannis împreună cu soţia sa, Carmen, au vizitat vineri seară Palatul Culturii din Iaşi şi au făcut poze cu trecătorii şi turiştii. Şeful statului participă sâmbătă dimineaţă la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Nord-Est.

04 oct. 2019, 19:06
Klaus şi Carmen Iohannis şi-au făcut plimbarea de seară la Palatul Culturii din Iaşi

Klaus şi Carmen Iohannis au ieşit vineri seară, la 20.15, din hotelul unde sunt cazaţi şi s-au plimbat pe jos până la Palatul Culturii. Pe drum, cuplul prezidenţial a făcut poze cu câţiva localnici, dar şi cu un grup de turişti aflaţi în zonă.

Cei doi au vizitat apoi Turnul cu Ceas de la Palatul Culturii, unde au fost conduşi de directorul instituţiei, Lăcrămioara Stratulat. Vizita a durat o jumătate de oră, potrivit News.ro.

Klaus Iohannis a revenit în hotel în jurul orei 21.00.

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL din regiunea Nord-Est, la reuniune fiind aşteptaţi peste 1.500 de membri şi simpatizanţi liberali din Moldova.

Este pentru a treia oară în acest an când preşedintele Klaus Iohannis vine la Iaşi, după ce în luna ianuarie a oferit oraşului titlul de „Capitală Istorică a României”, iar în luna mai a participat la dezbaterea proiectului „România Educată”.