Klopp a câștigat prima bătălie cu Pep din acest sezon. Liverpool a învins-o pe Manchester City şi a câştigat Supercupa Angliei

FC Liverpool a cucerit primul trofeu al noului sezonul din fotbalul englez, Community Shield (Supercupa Angliei), după ce a învins-o cu scorul de 3-1 pe Manchester City, sâmbătă pe King Power Stadium din Leicester, în faţa 32.000 de spectatori.

30 iul. 2022, 22:12
Klopp a câștigat prima bătălie cu Pep din acest sezon. Liverpool a învins-o pe Manchester City şi a câştigat Supercupa Angliei

Liverpool, câştigătoarea Cupei Angliei în sezonul trecut, impus prin golurile marcate de Trent Alexander-Arnold (21), Mohamed Salah (83 – penalty, după o verificare VAR) şi Darwin Nunez, jucător transferat în această vară de la Benfica Lisabona (90+3).

Pentru Manchester City, campioana en titre din Premier League, a punctat Julian Alvarez (70).

Trupa lui Klopp i-a depășit pe campioni la toate capitolele, în joc, în tactică, în ocazii și, cel mai important, la numărul de goluri, cu o remarcă deosebită pentru reuşita din prelungiri a noului venit Darwin Nunez , care încet, dar sigur, se dovedește a fi un atu puternic în mâinile antrenorului german.

Citeşte şi Valoarea lui Pep Guardiola, pusă la îndoială de un fost jucător al naționalei României, după eșecul din UCL: „Demonstrează acest lucru”

Spre deosebire de Nunez, cea mai mare achiziţie din această vară a lui City, Erling Haaland, a fost „invizibil”. Supravegheat atent de fundaşii lui Liverpool, Matip și Van Dijk,  norvegianul a arătat puțin spre nimic, așa că pe reţelele de socializare s-a spus despre el că „n-a venit nici măcar la joc”.

FC Liverpool a câştigat pentru a 16-a oară trofeul Community Shield, în timp ce Manchester City se află la a opta finală pierdută în Community Shield.

Citeşte şi Mircea Lucescu a dezvăluit ce i-ar spune lui Vladimir Putin dacă s-ar afla faţă în faţă. Interviu de excepţie acordat de Il Luce presei din Elveţia