KO horror, încasat de un boxer român. Imagini TERIFIANTE

Pugilistul Iulian Ilie, fost deţinător al centurilor IBF Intercontinental şi Internacional la categoria cruiser, s-a ales cu răni multiple în timpul unui meci pe care l-a disputat în Letonia, la sfârşitul săptămânii trecute.

27 nov. 2013, 19:11
KO horror, încasat de un boxer român. Imagini TERIFIANTE

Boxerul Iulian Ilie (36 de ani) a fost făcut KO în repriza a doua a meciului cu belgianul Tambwe Djeko, un pugilist înalt de 2 metri, după ce a încasat o avalanşă de lovituri, iar în momentul căzăturii s-a ales şi cu un piciorul rupt, informează luptatorii.ro.

Iulian Ilie a fost transportat de de urgenţă la spital, unde a fost operat. „Diagnosticat cu dublă fractură la piciorul drept, dar şi ruptură de ligamente, ploieşteanul a fost operat de urgenţă la un spital din Liepaja, acolo unde a avut loc gala. Supravegheat non-stop de antrenorul său Wally Munteanu, acesta a ţinut să le mulţumească oficialilor Biggers Better (n.r. denumirea galei), dar şi lui Stephane Cabrera, pentru faptul că au suportat costurile operaţiei, dar şi biletele de avion pentru retur, programate iniţial pentru sâmbătă”, a scris sursa citată. Iulian Ilie are 20 de victorii, 7 înfrângeri şi două remize la profesionişti.

„Nu ma las de box, este viata mea. Am pus in balanta situatia de acum cu ce am patit in 2005, atunci cand am fost suspendat pe termen nelimitat si nu mai credeam ca pot reveni. Un an am stat pe bara, nici macar nu am facut vreun antrenament. Am avut mare noroc cu Wally Munteanu, care m-a salvat. Atunci eram debusolat, acum sunt dornic sa revin, sa demonstrez ca inca mai pot. Sigur voi avea 6 saptamani gipsul pe picior, apoi in functie de ce vor spune doctorii, ar urma sa incep procesul de recuperare. Voi calca usor pe el, ei ma vor invata ce trebuie sa fac pentru a salva timp. In seria de pumni, eu m-am lasat intr-o parte, apoi am cazut cu toata greutatea pe piciorul drept. In momentul ala mi s-a rupt. Am crezut ca sunt bine, dar cand am ajuns in centrul ringului pentru decizie, m-am prabusit, nu ma mai puteam sprijini deloc. Tot raul a fost spre bine pentru ca daca voiam sa cobor din ring, riscam sa cad de pe scara. Era mult mai grav”, a declarat Iulian Ilie după ce şi-a revenit.